Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 32

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znači isplati se dodati 300-400kn za G2, baš gledam da je sličnih dimenzija kao htc one a ima dosta veći ekran.. i dalje bacajte prijedloge, kod LG-a mi se ne sviđa to što je LG, imam nekakve predrasude prema toj marki, poučen iskustvima ljudi oko sebe, najčešće je to da su na papiru "napucani" ali da to u praksi ne radi baš najbolje, morat ću nać nekoga ko ima taj telefon da malo vidim dojmove iz prve ruke..

edit. baš čitam temu o G2, par korisnika se žali da im zna zatrzat mob + sporo fokusiranje kamere(krive nekaka loš softvare lg-a, jer hardver je prejak), meni jednostavno treba telefon koji nikad ne trza, da li uopće postoji mob koji pokreće android od kojeg mogu očekivati da nikad ne trza ili da jednostavno ostanem na wp
    Zadnji uredio sonyck : 20-10-2014 u 10:47

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    edit. baš čitam temu o G2, par korisnika se žali da im zna zatrzat mob + sporo fokusiranje kamere(krive nekaka loš softvare lg-a, jer hardver je prejak), meni jednostavno treba telefon koji nikad ne trza, da li uopće postoji mob koji pokreće android od kojeg mogu očekivati da nikad ne trza ili da jednostavno ostanem na wp
    Pročitaj temu ili na netu mane M7 pa onda vidi.
    Jednostavno ne postoji niti jedan uređaj u masovnoj proizvodnji koji nema mane ili određeni broj defektnih uređaja.

LG je jako napredovao i to nije isti LG koji je nekad bio i u izboru do 2000kn G2 je jednostavno best buy, od baterije pa do ostatka specifikacija. Ima ih i ispod, od 1800kn se već kreću.
    Možeš i Z1 pogledat.

Fluidnost WP i Androida se ne može uspoređivati. WP je jednostavno fluidniji i radi dobro na onom od 500kn do onog za par tisuća. Ako želiš najfluidniji mobitel iz Android svijeta onda je to Nexus 5 i dalje nemaš kaj gledat. Nexus je jednostavno najfluidniji.

Što se tiče roota koji si spomenuo. Skuriti? Kaj bi skurio? Nije da lemiš pa da se može nekaj skurit. Možeš jedino brickat mobitel i to ako si da ne kažem budala i ne pratiš kak se radi. Ako pratiš, jako banalno je to zapravo.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    Pročitaj temu ili na netu mane M7 pa onda vidi.
    Jednostavno ne postoji niti jedan uređaj u masovnoj proizvodnji koji nema mane ili određeni broj defektnih uređaja.

LG je jako napredovao i to nije isti LG koji je nekad bio i u izboru do 2000kn G2 je jednostavno best buy, od baterije pa do ostatka specifikacija. Ima ih i ispod, od 1800kn se već kreću.
    Možeš i Z1 pogledat.

Fluidnost WP i Androida se ne može uspoređivati. WP je jednostavno fluidniji i radi dobro na onom od 500kn do onog za par tisuća. Ako želiš najfluidniji mobitel iz Android svijeta onda je to Nexus 5 i dalje nemaš kaj gledat. Nexus je jednostavno najfluidniji.

Što se tiče roota koji si spomenuo. Skuriti? Kaj bi skurio? Nije da lemiš pa da se može nekaj skurit. Možeš jedino brickat mobitel i to ako si da ne kažem budala i ne pratiš kak se radi. Ako pratiš, jako banalno je to zapravo.
    Da li se isplati gubiti garanciju zbog roota? Ja mislim da ne. 99% da neću ništa smrdati ali uvijek postoji šansa i za tako nešto. Nexus 5 se može nabaviti za 2200 kn na njuškalu, to i nije tako velika nadoplata ako ću biti zadovoljan s telefonom, nisam ni znao za tu marku xD

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Da li se isplati gubiti garanciju zbog roota? Ja mislim da ne. 99% da neću ništa smrdati ali uvijek postoji šansa i za tako nešto. Nexus 5 se može nabaviti za 2200 kn na njuškalu, to i nije tako velika nadoplata ako ću biti zadovoljan s telefonom, nisam ni znao za tu marku xD
    Ne gubiš garanciju. Jednostavno napraviš unroot i sve je na tvorničkom opet i garancija is back. Osim Samsung, oni imaju Knox.

Nexus 5 je napravljen u produkciji LG-a samo za Google. Nexus je Google linija mobova i prvi dobivaju updejte. Što se tiče Nexus 5. Telefon je praktički identičan G2 samo ima manju bateriju i par sitnica drugačijih no u globalu isti mobovi.
    Ako zujiš po nekim forumskim oglasnicima (pcekspert, forum.hr) možeš ga i jeftinije upiknut. Ja ga evo godinu dana koristim i prezadovoljan sam mobitelom.

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pogledao sam review na jutubu, djeluje strašno brzo i jedino na što se autor reviewa žali je kamera, ali to mi nije toliko bitno. Što se tiče izrade, da li škripi i općenito, imaš li kakve zamjerke i koliko ti traje baterija recimo ako ti je 3g stalno uključen?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Koji mobitel (Android) do 2000 kn?
    By MaCtAvIsH14 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 18-02-2015, 22:12
  2. Mobitel do 2000-2500 kn
    By divided by zero in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 29
    Posljednji post: 14-07-2014, 20:37
  3. Koji TouchScreen mobitel kupiti za 2000-2500 kn?
    By zagorec28 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 15-11-2010, 15:42
  4. Mobitel od 2000-3000kn
    By SimeRossonero in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 33
    Posljednji post: 22-10-2010, 10:03
  5. Mobitel do 2000 kn
    By anonym777 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 11-04-2009, 12:36

Bookmarks