Tak je
Svakako se nabavlja. Jos ako cijenu stave slicnu Verizonovoj di ces bolje
E super, ovo se čeka![]()
Tak je
Svakako se nabavlja. Jos ako cijenu stave slicnu Verizonovoj di ces bolje
Uh sad sam na mukama... Maxx ili Nexus 6![]()
Ma Maxx![]()
Steta da je novi Nexus cigla. Slazem se da je ovaj s ovakvim ekranom po mjeri. Meni je i tih 5,2" previse, a pogotovo skoro sest inca koliko i ima novi Nexus. Nadam se da ce napraviti nekakvu internacionalnu verziju s istim speckama.
TechnoBuffalo je zatrpao čitav fejs s novim Turbo Droid fotkama, usporedbama.
Ima i verzija s crnim leđima, ne samo crvenim. Jako dobar komad hardvera, a vjerujem i softvera.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Uuuu strava mob...
Odmah da se ogradim,ako je slika prevelika, vičite
Jutros slikano u Brazilu...(prekosutra bi tamo trebao biti event za internacionalnu/GSM verziju)..Mislim da bi ovo definitivno mogao biti moj novi telefon, još kad kapne lollypop...
![]()
Odlično. Prvom prilikom ga nabavljam. Možemo i group buy nabacit
Čak da su stavili on screen tipke mogao je bit veći ekran no to je nebitna sitnica.
Dogovorimo se kad krene prodaja
Meni je ovo nakon dugo dugo vremena, savršeno pogođen telefon..apsolutno sve što sam zelio, ima...![]()
Također. Ekran mi je taman a baterija ogromna kakvu priželjkujem.
Specke ubojite. Dizajn i materijali meni osobno predobar. Savršeno stvarno.
Ajde, može! Grupna kupnja!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
I ja sam za neki group buy
Svakako super vijest jer ga kod nas zicer nece bit, tak da mi svabija ne gine i narucivanje.
Ili cak da ga Mobicity dobije, jos bolje.
Predstavljena je Moto Maxx. Specifikacije sve iste, a za sada će biti samo dostupna u Brazilu i Meksiku. Nema govora o drugim zemljama trenutno.
Nadam se da nisu ludi da neće u Europu pustit ovaj mob.
Nista,tko ce za Brazil?
Moj kolega s posla ima zenu iz meksika pa cemo ju zicat da nam donese.![]()
Može, žicaj![]()
Koliko vidim nema nikaj o tome kad bi trebala bit dostupna za kupnju. Možda će njih dvoje za Božić u Mehiko pa da se počastim/počastimo.
edit:
Pročitah da za Mehiko i Latinsku Ameriku biti dostupna kasnije ovog mjeseca.
Da, 8.11. Brazil, Meksiko kasnije tokom mjeseca a za ostale države Lat.Am. nije bilo ništa rečeno.
Ja vjerujem da će doći u Europu početkom iduće godine, dok prođe "hype"....![]()
Uff, nadam se da će i prije![]()
Moto Maxx won’t be available in Europe says Motorola
http://www.androidauthority.com/no-m...europe-565655/
Kakve budale
A ništa,izgleda da nam onda Mehiko preostaje kao jedina nada. Kolega kaže da bude vjerojatno išao u 2. mjesecu iduće godine. Jebga... :/
Ma nabijem ih....fakat su kreteni...
Ma 100% će neki od EU web shopova ih nabavljati... Mobileshop.eu, Mobicity , Topreseller.it...
Bookmarks