Na bonovima sam i prilikom pregleda stanja računa mobitel samo vrti wait i nikad ne iskoči prozor sa stanjem računa, također tako i pri obnovi računa, pa moram zvati 0917788 i tamo obnoviti račun.
Na istom uređaju sam prije vipa bio i na tele2 i na tcomu i sve je uredno radilo, tako da sumnjam da je do uređaja, ali radi se o oppo find5 android 4.1.1
Sam sam instalirao data postavke pa je mozda do toga, ali internet radi i u vipu su rekli da je sve ok. Imao tko sličnih komplikacija?
USSD kodovi nemaju veze sa internetom.
Primjetio sam kako na Vipu izvršenje USSD koda traje duplo duže nego na HT i Tele2 i to na 2G mreži. Na 3G treba isto kao i kod ostala 2 operatera (par sekundi). Ne znam s čime to ima veze, ali zna iritirati nekad kad koristim samo EDGE i utipkam *101# za provjeru računa jer traje cijelu vječnost.
Bolje si instaliraj Moj Vip aplikaciju i preko nje provjeravaj i nadoplaćuj račun. Nije potrebna registracija ukoliko aplikaciju koristiš preko Vip interneta, no ukoliko se spajaš preko WiFi mreže tražit će te da se logiraš.
Bookmarks