Dobio jucer neki paketic iz Kine i postar mi naplati 5.10 kuna. Kaze da naplacuju kineze od sad. Zvao sam postu informacije pa kaze da je seller poslao kao small paket i da moram platiti tih 5.10 kuna.
Jel vi placate kaj postaru?
Dobio jucer neki paketic iz Kine i postar mi naplati 5.10 kuna. Kaze da naplacuju kineze od sad. Zvao sam postu informacije pa kaze da je seller poslao kao small paket i da moram platiti tih 5.10 kuna.
Jel vi placate kaj postaru?
--
. [Lejzermaster]
ovisi izgleda šta napiše prodavač.......
primjetio sam neke opcija kraj free shiping
FREE Economy Int'l Shipping
FREE Small Packets - International - Air.......kad je ova onda je jasno da će pošta naplatiti
međutim na mojoj naruđbi je pisalo kad sam naručivao (obična neka folija manja od pisma)
FREE Standard Int'l Shipping .....međutim kad sam dobio pisalo je small packet...i normalno onda naplatili 4,5 kn......
usput i da napomenem,da sam isto tako prije mjesec dana naručio adapter za laptop (FREE Standard Int'l Shipping )..ali nije pisalo kad sam dobio small packet i nisam ništa platio...
kako sad znati što će napisati prodavač ?.....ili se možda trebamo žaliti prodavaču zašto tako šalje pakete jer to nije naveo prilikom naručivanja....
Bookmarks