ja ne znam za tako što...pa sam preneo kontakte na komp preko BTa s MPTom i onda sa istim programom obrisao sve kontakte s moba i vratio nazad, na prazan mob, opet s istim programom, kontakte...i spremio ih sve u telefon,a ne na SIM
prekopirao sam brojeve sa sim-a u telefon i sad su brojevi dupli-zanima me jel postoji opcija kojom bi izabrao prikaz brojeva samo sa sim-a ili samo iz moba.
Do sad sam imao se t610 i s55 i na njima je postajala ta opcija.
Ak to na motoroli nema kak da onda izbrišem npr brojeve iz telefona a da nije `pješke`jedan po jedan?
ja ne znam za tako što...pa sam preneo kontakte na komp preko BTa s MPTom i onda sa istim programom obrisao sve kontakte s moba i vratio nazad, na prazan mob, opet s istim programom, kontakte...i spremio ih sve u telefon,a ne na SIM
I to je jednin fast-delete-all koji ja znam.
Ali može se koristiti ona fora sa grupama: naprave se dvije grupe. U jednu se stave svi kontakti sa kartice, u drugu svi sa moba. Pa se odabere (u imeniku) prikaz samo brojeva iz određene grupe.
Tako ostanu kontakti i na mobu i na kartici (korisno ako mob ili baterija krepaju kad ne treba) a ne dupla se prikaz kontakata.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
dupla se kad pišeš sms i onda kad ga hoćeš poslat na broj iz imenika sve ti grupe zajedno pokaže a to je koma jer ti odabere sva ista imena zajedno pa pošalje ne jednu već dve iste poruke na isti broj
Bookmarks