Evo odlučih otvoriti jednu novu temu, ako se slažete, gdje bi mogli napisati neke svoje želje na WP po pitanju aplikacija
Dakle, pošto nas ima sve više koji smo na novom OS-u, naravno da fali nešto i sa drugih platformi koje bi voljeli imati. Mene pak neke igre zanimaju
Ja sam se radovao glasini da će od EA doći Real Racing 3 ali ni do dan danas ništa od toga!
Gameloft pak najavio već duže "Brothers im Arms 3" ali i to stoji negdje do daljnjega...
Definitivno bih volio da dođu i "Dead Trigger 1 i 2" kao i "Plants vs. Zombie 2"
Isto free naravno!
Recimo da bih s tim startno bio zadovoljan iako na androidu gro drugih dobrih.
Koje su Vaše nade i želje?![]()
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Što se aplikacija i igara tiče trenutno bih htio:
BTD 5
VLC (on stiže uskoro)
Opera MOBILE
službena F1 aplikacija
I naravno više free igara i aplikacija(dosta onih koje su besplatne na Lagdroidu se ovdje plaćaju).
Što se funkcionalnosti tiče - USB OTG, bolji battery managment i lockscreen prečaci.
Da, ja bih volio da se tileovi mogu raširiti do samoga ruba, recimo.
Također, tema, ne dark/light nego da se zalijepi wallpaper po želji koji će stajati ili iza tilea ili u kombinaciji s njima.
Tileovi s instant djelovanjem, znači kada stisnem Silent da odmah prebaci u tihi mod.
Jedan normalan YT player, ovo su sve imitacije.
Refresh tileova kada je baterija ili sat u pitanju... Ima toga podosta!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Od aplikacija želim:
Zaba mtoken i mzaba
Hangouts
Od mogućnosti:
Iskorišten swipe prema lijevo na homescreenu
Brže izvođenje animacija (barem da je podesivo)
Bolji memory management
USB OTG
WP9 na WP8 uređajima
Biranje defaultnih programa
mZabu definitivno zelim sto prije mada su glasine da ce bit dostupna u toku 11mj. Igrice me ne muce jer ih neigram uopce.
Zaboravih napisati-tipkovnicu definitivno popraviti, uvesti dvostruke znakove po tipki, uvesti hrvatski T9, uvesti, za one manje zahtjevne čak i alfanumeričku tipkovnicu.
Popraviti Izvješće o isporuci.
U Notifikacijskom centru napraviti mogućnost da, ako dođe više mailova u jedan inbox, da je moguće obrisati i jedan po jedan mail, a ne sve odjednom... Bit će još, samo da se sjetim![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks