AMOLED je super display, ne mogu reći ništa loše. A navedene Lumie nisam vidio, kao ni Nexus, o tome samo čitam.
Nisam ja htio reći da je iPhone car a ostali su smeće, jer ne mislim tako. Jednostavno, po meni, svaka roba ima svog korisnika. Moj šef tu prekoputa u sobi ima Lumiu i iPhone, a prije je imao neki Android-based smartphone i iPhone. On se kune u WinOS na mobitelu, Lumia-Lumia-Lumia. Fair enough, nemam ja ništa protiv, ali ja bih WinOS stavio kao zadnjeg na listi od tri navedena. Ali ponovo - to je moj ukus, moje mišljenje. Svako ima svoje, i ako je sretan svojim izborom, i ja sam sretan. Ako me pita za mišljenje, reći ću ga - i to je to.

Glede baterije, evo noćas sam ga punio, pa ću se potruditi da postam i screenshot prije idućeg punjenja, gdje se vidi usage/standby time i trenutno stanje baterije. Ponovo - nisam ja nikakav heavy user, ali koristim taj iPhone kad mi se hoće i koliko mi se hoće, u smislu da ne idem okolo s idejom "joj, što manje ga koristi da baterija što duže potraje". Ne, kao ni sa razgovorima, porukama ili data-prometom, idem i kad mi nešto treba ili me veseli, koristim. Kad ne, stoji na stolu ili u džepu. I takvim mojim korištenjem, koliko meni paše, baterija traje 2 dana, ponekad i 3.