Slazem se sa Veprom. Evo, vec 4. dan za redom pokusavam izvuc DRUGI, a kamoli TRECI radni dan iz mobitela i nejde. Gasim WiFi kada sam vani, prebacio sam se skroz sa LTE na 3G, Auto-brightness, pogasio background refresh za skoro pa sve appove, srezo location services na samo kada koristim pojedine appove (uglavnom Gmaps), reducirao surfanje po Fejsu i eto, mobitel stoji na 50% trenutno uz 12h35m standby i 5h49m usage.
Ne znam zaista da li imamo iste mobitele ali ja ne mogu iscjedit jos jedan, a kamoli 2 radna dana iz mobitela...
Sto se tice fluidnosti, nije ni iPhone bez ijedne greske. Danas sam igrao jednu igru (2 Cars) i prilikom restartanja runde se mobitel zblesirao (nije ni Home ni Power tipka radila), pa sam ga morao restartat. Tu i tamo se zna dogodit da zasteka prilikom ucitavanja nekih slika u Safariju (slicno se dogadja i u Chromeu) i Music app zna imati laggove prilikom saltanja pjesama (ako cca 5-6 puta brzo pritisnem Next).
Sve je stvar navike i ukusa. Koristim paralelno S5 i iP6 pa moram priznati da mi pojedine funkcije sa S5 (haptic feedback, UPSM, USB 3.0, koristenje moba kao USB itd.) jako fale na iPhone 6, kao i obratno (swipe-to-back, brzina AF u kameri, dupli "tap" po fingerprint senzoru, control center itd).

Odgovori uz citat
Bookmarks