inače ne zalazim u ovaj dio foruma jer iako sam imao u par navrata imao iPhone ne mogu reći da sam baš "ajfonaš".razlog je ova "recenzija" Blue Devila...
naveo je da je to nije profesionalni review,više "birtaški",ali neke stvari jednostavno po meni ne stoje...
citiram...
" Display je, da se razumijemo, prekrasan, živ, jasan, ne mogu reći da mi je na konkurentskim uređajima ijedna slika izgledala bolje nego na šestici"
ovo mogu smatrati kao osobni doživljaj,a nikako kao ispravnu tvrdnju jer i konkurencija začudo radi izvrstan posao...puno stručnih recenzija na netu tvrde da je AMOLED ekran na Note 4 najbolji,neko voli IPS i neće se s tim složiti.neki će reći da je ekran na G3 najbolji...poanta je da bi iPhone 6 trebao usporediti sa najboljim konkurentskim uređajima i onda donijeti odluku....
"Jedna od rečenica koje ćete kao vlasnik iPhona6 čuti puno puta od strane korisnika drugih platformi je svakako ta da on ima „uređaj s više RAMa“ ili „ima više GHz“ ili pak „više megapixela“ nego iPhone6. O megapixelima kasnije, a što se prva dva tiče, najjednostavniji i najbrži kraj rasprave je"
da li si isprobao konkurentske uređaje koji rade na WP-u ili Androidu za potvrdu takve tvrdnje?da li si isprobao Nexus 5 ili možda čak Nexus 6?da li si isprobao neki high end Android na nekom custom romu(AOSP)?ili recimo neki vrhunsku Lumiju?
" iPhone radi perfektne slike"
da li si isprobao Lumiju 1020 ili Note 4?možda iPhone 6 i nije tako perfektan
"Samo što šestica u pravilu ide svaku TREĆU večer na punjenje"
definitivno nisi heavy user ako ti na iPhoneu baterija drži tri dana,a recenzije to i potvrđuju...po ovakvom obrazcu bi baterija na Z3 ili G2 trajala 10 dana...![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks