Ovo sto si naveo da te iritira kada moras upisati PIN pa tek onda koristit Fingerprint i nije toliko glupo koliko si rekao.
Nijedan uredjaj koji ima FP senzor ne sprema sam FP kao "pravi otisak" vec kao niz matematickih funkcija (sto otezava hakiranje).
Taj digitalni FP se ne sprema nigdje (ni iCould, iOS niti sam TouchID), osim u tzv. "Secure enclave" koji je odvojen od cijelog sustava.
Kada ugasis mobitel, SE se zakljucava. Upalis mobitel, trebas upisati PIN koji otkljucava SE i omogucuje pristup otisku.

Super je review, slazem se da maskica malo rusi onaj genijalni dizajn (osjecaj alu-unibodya u ruci i oblih rubova), ali mi je ipak bitnije zastititi mob. Kupio sam u Avenue Mallu neku bezveznu prozirnu i prilicno tanku masku (50kn) i dosta ljudi me cak upitalo zasto nisam stavio masku na mobitel (iako je bila na njemu). Sve u svemu zadovoljan sam.
Ali moram te pitati, napisao si da iPhone stavljas puniti svaku TRECU vecer.
Mene zanima koliko/kako koristis (otprilike u crticama)?

Naime ja vise ne visim toliko za mobitelom, koristim ga isto kao i Galaxy S5 prije i ne mogu reci da mobitel mogu pustiti da ga punim svaka 3 dana. Eto danas je skinut sa punjaca oko 8:10 i sada je u 23:01 na 42%.
Od toga je dosta koristenje fejsa (45-1h kroz cijeli dan), browsanje cca 30-45 min, slusanje muzike oko 3 sata, whatsapp poruke i par fotki. Kad izadjem iz kuce gasim WiFi, pali se 4G, ekran na automatskim postavkama. U cemu je razlika?