Možda sam uhvatio pik na ovaj uređaj, ali što mogu kad me totalno razočarao(kao i dobar dio ljudi na WPC-u). Ako pojeftini bit će dobar izbor(no ne i za mene).
Nakon što sam pogledao predstavljanje u kojem je L830 stavljana uz bok L930 kao flagship otišao pogledati specifikacije i ostao zatečen.
Sve osim Lumia je promašaj zahvaljujući M$-ovoj politici(nepotvrđivanje napravljenog firmwarea i samim time ubijanja konkurencije Lumijama).
Bitne su mi performanse. Kamera(i njena rezolucija) su prilično nisko na ljestvici prioriteta . Smatram se power userom, a i volim zaigrati poneku igru pa je valjda jasno zašto mi je kombinacija S400 + A305 veliki nedostatak.
L930 bih uzeo da ima proširivu memoriju i manje hardverskih mušica - zato su mi izbor L1520 ili One kad cijena dovoljno padne(a sigurno hoće gledajući trenutnu situaciju). Već je obajvljeno da će neke novine zahtijevati S800 ili jači procesor - a i to je samo početak.
Ako se tebi sviđa L830 - go for it. Štoviše, svakome kome treba novi WP s malo boljom kamerom, a financije ne dopuštaju L930, preporučio bih L830.

Daj joj šansu neko vrijeme da pojeftini bolje pa će biti dobar izbor 
Odgovori uz citat

Bookmarks