U Svijetu medija je 4800kn. Mislio sam na neke rate je uzeti, čistu bez brandinga.
Samo, puno mi malo![]()
Ja nasao vec 2 na oglasniku da nude zamjenu
Ici ce OnePlus One odma u trade![]()
U Svijetu medija je 4800kn. Mislio sam na neke rate je uzeti, čistu bez brandinga.
Samo, puno mi malo![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Da, malo je tricky
Mislim da nema jos root-a bez unlockanja Bootloadera i gubljenja DRM kljuceva..
Uglavnom tih 4.7 inča mi se čini baš prava mjera. Već 5 mi je malo neugodnije za držati iako podnošljivo, a sve više je "previše"
Baš sam se zagrijao za ovaj mob.
Što je s kamericom?
U Mobisu!
Nemam pojma
Kao jedan fail je da napredne stvari mozes samo na 8MP..
Neznam tocno sta je jos problem.. Mozda netko nasao sta je tocno..
jel zna tko, ima potvrdeno, da Z3C kupljen u VIP-u je otkljucan za sve mreze?
vidio sam neke oglase na njuskalu, kupljen u VIP-u a otkljucan..
S druge strane znam da ima vodafone gluposti gore...
Ja sam jednu probao i bila je zaključana na vip., sigurno ima i koje su otključane.
Zašto nema smisla? Pa poznato je da su neki isti modeli u VIP-u otključani a neki zaključani... Prvi put sam to vidio prije par godina kada sam kod njih uzeo HTC Desire HD koji je bio otključan a frend je uzeo nedugo nakon mene i njegov je bio zaključan, oba na pretpltu u istoj tarifi.
PREDATOR
Već je odavno poznato da operateri ne zaključavaju sve uređaje, čak ni sve primjerke istog modela. Razlozi su samo njima poznati, imalo to smisla ili ne oduvijek je ovako.
Aha, iskreno nekako mi do sada promakla informacija da ne lockaju sve uredaje, cak i dok je isti model u pitanju
Hvala
Evo, kupljena u subotu, danas je srijeda. Baterija je tvornički bila na 61%, danas je na 8%. Koliko da mi još padne postotak pa da priključim puniti i moram li puniti isključenog ili da je uključen?
Baterija je zbilja monstrum![]()
U Mobisu!
Puni kako zelis, odmah ak zelis.
Ali prvi put do 100% jel tako? Ne ispod.
U Mobisu!
Svejedno. Mozes i do 20% ak oces.
Hvala Yager! Pitam se što bih bez tvojih mudrih odgovora![]()
U Mobisu!
Najbolje ne praznit bateriju ispod 10%, ikad![]()
Kakve slusalice dolaze u Hr sa Z3C?
Cura mi iz Vip-a ima obicne, a ne one noise cancelling![]()
MH-750 s mojom. Nisam ih testirao, imam svoje. Prema Sonyju, visokokvalitetne in-ear slušalice.
U Mobisu!
Izgleda da su na Z3c s novim updateom na 5.0.2 ostavili "rupu" što se tiče pojačavanja zvuka u zvučnicima.
Ne znam koji točno program, imam ih tri, ali jedan koji na 4.4.4 ne radi, na LP razvaljuje. Doduše čuje se distorziran zvuk, kada dođe obavijest s FB Messengera skočim sa stolice.
Pokušajte pa javite. Ne vjerujem da im se omaknulo, Sony je uvijek imao tu glupu zaštitu da glazba ne bude prejaka (što kod slušalica još drži vodu, ali ovako, sami zvučnici, ne vidim razlog), ali s novom nadogradnjom, ponavljam, većina tih speaker boost programa - radi!
U Mobisu!
Simpa uređaj, možda najbolji android telefon koji sam imao![]()
Zna li netko jel se mogu SMS-ovi kopirati na SD karticu i kasnije ih vratiti na neku drugu Xperiju?
Konkretno s moje Z3c na Z2 da prebacim poruke ali i sve druge postavke?
EDIT-ja pitao pa da si i odgovorim.
S Play Storea se skine aplikacija Xperia Transfer Mobile i sve je gotovo u par minuta. Svi SMS-ovi, a mogu i fotke/glazba... sve se prebaci preko NFC.
Zadnji uredio Moby : 10-06-2015 u 23:16
U Mobisu!
Zašto bi išao sa Z3c na Z2![]()
Bookmarks