Ja si maloprije pribavio jednog...naravno, zaključan na VIP, odmah sam poludio...Inače, na prvu, jako dobar...Osjetno "ozbiljniji" od primjerice, G3...
stiže Note sa Snapdragonom 810...
link
Ja si maloprije pribavio jednog...naravno, zaključan na VIP, odmah sam poludio...Inače, na prvu, jako dobar...Osjetno "ozbiljniji" od primjerice, G3...
Mob je korektan, sve odradi,produktivan,izrada na zavidnoj razini.
Kamera dosta bolja od s5,noćne fotke pogotovo.
Brz,fluidan, bat zadovoljavajuća. Ali taj tačwiz mi tako dosadio, od ikona do svega, to mi zapravo jedini problem![]()
pozzz note društvo.skok sa N2 na N4 je mali za čovječanstvo a veliki za mene medjutim telefon je 10 dana kod mene i još nije rootan.što bi moj drug MATA rekao imaš formulu a voziš je 30 na sat(bez roota).šta činiti.čekati lolipop 5.0 ili ga odmah rootati.o telefonu ne bih puno samo da je za 10 mada je ostala žal za N2 koja je na Phantom romu savršeno radila.pozzz
Opaaaa hvala ti puno!!!!!!
Da nije mozda da koristis krivi apn?
Ako koristis web.htgprs nece ti radit 4G, samo 2G/3G, kad se mob prebaci na 4G neces imat net.
Ako koristis internet.ht.hr radit ce ti 2G/3G/4G bez problema.
Iste probleme sam imao i ja na Note 3 dok nisam promijenio apn u internet.ht.hr, sad mi radi sve super (Note 3 na bonbonu).
Zadnji uredio Doctor HR : 14-12-2014 u 21:54
Zadnji uredio ReNE : 15-12-2014 u 08:14
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Pakiralište Beretich, prije par dana, popodnevni sati.
![]()
Je samo meni ove crtice od signala na minimumu. Nemam problema sa pozivima i sa zvanjem ali nisam naucio da mi je signal tako slab? I na mobitelu i tabletu mi je ista stvar
Slaba pokrivenost 4g mrezom. Logicno da ce biti manje crtica automataki.
Kad poziva i zvanja pretpostavljam da te prebaci na 3G i nakon zavrsetka poziva vrati nazad na 4G? Koliko sam uvjeren kod nas jos nema VoLTE tako da nije moguce ostvarivat pozive preko 4G, bez obzira ima ili Note 4 to u sebi podrzano? (Note 3 s zadnjom verzijom 4.4.2 nema VoLTE, imaju neke verzija firmwarea ali to je USA)
Ovako, kada gledam potrošnju baterije, najveću potrošnju radi Android sustav, čak više od zaslona. Kako to smanjiti?
Bom Chicka WahWah
Iskljuci location, meni je isto tako bilo i od kad sam location iskljucio baterija normalna
Location mi je isključen non stop tako da mora biti u nečem drugom stvar...
Bom Chicka WahWah
E onda stvarno ne znam, meni je gutalo bateriju jer valjda sve aplikacije traze lokaciju stalno.
Jedino sta ti mogu rec je hard reset
To ne bum ziher jer imam toliko toga na mobu da mi se neda opet sve namještat...nema nekog drugog načina zašto sustav toliko troši bateriju?
Bom Chicka WahWah
Ja si imam instaliran GSam Battery Monitor i preko njega si gledam sta mi trosi najvise i onda po tome istrazujem po forumima
Pitanje..
Imam problema sa ekranom..
Slika neku fotku u uvjetima slabijeg osvj pa sam to skuzio.
Ne znam kako da to objasnim ali kada gledam fotke u galeriji,kqo da vidim mrezu preko fotki,sitne piksele,kada idem zoomirat fotku,toga nema..
Znaci sitna sitna mreza piksela koja se skuzi na svim fotkama di nema puno svjetla..
Naravno mailam si fotku,toga sta vidim na ekranu nema na slici..probat cu kasnije sa foticem fotkat da vidite
Evo poslikao sa drugim mobom..dakle ovo na slici inace ne postoji..vraca se i mice kako zoomiram sliku
Pliz helpajte,na s5 to ne postoji
+to postoji samo kada gledam slike u galeriji,npr kad otvorim fotku u wappu nema togaili inace na ekranu /pocetnom zaslonu
Zadnji uredio smogovac : 27-12-2014 u 21:26
...a bo, probaj sa čišćenjem memorije galerije, pod aplikacije odabir galerije i brisanje podataka/predmemorije? Bit će da je do preglednika?
HC4L
Ne pomaže, to.. Ali da, do preglednika je.. U quick picu se to ne pojavljuje.. Čudno..
Riješio sam mob..previše me zivcirao..od toga u galeriju,do štucanja svako malo,usporavanja..a nisam neki power user..
Da je gore goli gugl ili skin od htca/Sonyja ovo bi bila mašina..ovako je samo potencijal..
Šteta,jer kamera,baterija,izrada -sve je za 5...
Haha ne mogu vjerovati
O da štuca N4 itekako,uvjerio sam se...i sta mu vrijedi antutu 50 000+,nista...
Neznam dečki, ima kolega n4 i ni u jednom nisam primjetio da stuca. Rijec je n4 sa octa core procesorom.
Bookmarks