Karakteristika ekrana, svi to imaju.
Žućkasti efekt bijele nije primjetan, jedino kad usporediš s nekim drugim mobom jedan do drugoga. Što se tiče plavkastog efekta, on je primjetan čim se promijeni kut (recimo zakreneš mob prema dolje i slično). Da smeta, i ne smeta prilikom korištenja.
Moje mišljenje je da se ne isplati skok sa N3 na N4 jer i nije neki veliki skok.
Mob je super,ali baš to nista posebno,sve već viđeno, ukoliko ste note2,3 koristili, to je ista stvar za par dana..ali naravno,mob je odlican,samo ne vrijedi tih novaca koliko je sad na crno,za par mjeseci bude taman..
+ukoliko vam ste ozbiljni oko treninga,molim vas ne koristite onaj pulsmetar iza![]()
Danas sam pogledao u T centru jedan crni i u semarku bijeli i crni note 4. Nisu me bas oduševili izgledom. Čini mi se da je malo deblji, vjerojatno zbog bocnog okvira. Ni home tipka nije puno bolja od one na note 3. Istina, ne zapinje, ali ima lufta kao i ekran u dodiru s rubovima okvira (ako ne vjerujete imate izlozene primjerke u city centar east) Jedino sto mi se svidjelo je zaobljenost ekrana po rubovima cijelom duzinom. Posto sam ja vizualni, note 4 nece biti moj izbor u budućnosti. Alpha možda... O onome sto je ispod "haube" ne mogu komentirati. Po testovima je vrh. Još jedna stvar koja mi se svidjela je komplet novo sučelje koje note 3 neće dobiti 100%. No nikad ne reci nikad, jer daleko je iduća godina i 8 mjesec. Tad cemo vidjeti što će se nuditi. Nisam htio u početku ni note 3 pa sam ga kupio. No, još uvijek mi fali note 2 i njegova čvrsta home tipka koja mi na ova dva nova modela kvari ukupan dojam...
Da li netko ima problema s mobilnim internetom? Povremeno prestane raditi iako stoji simbol H ili H+, nekada se pokrene nakon pola min - minutu, a nekada moram ugasiti, pa ponovno upaliti mobile data.
Koristim ga na T-Comu i u Zagrebu mi je uglavnom na 4G, tu i tamo na H+ no sve radi super
Bom Chicka WahWah
Nemo to veze sa telefonom, to je do pokrivenosti provajdera.
Naveo sam to kao činjenicu da mobitel ne gubi signal i da internet radi bez prekida. Ako čovjek mora gasiti i ponovo pokrenuti mobile data, mislim da to nema veze s providerom...
Bom Chicka WahWah
Ja i dalje mislim da to nema veze sa telefonom... Jedan onako bez veze primjer: Nekada se morao iskljucivati i ukljucivati modem da bih ti ponovo proradio internet, sto apsolutno nije imalo nikakve veze sa modemom vec do protoka/dotoka interneta od strane provajdera. Nasa podrucja su jos uvijek dosta lose pokrivena sa tim podrskama i dosta relativno rade na spram ostalih tj razvijenih zemalja (da tako kazem)
Ja sam imao isto sranje sa mobilnim internetom pa sam maknuo 4g/lte postavke i ostavio na H+ postavke i sad sve radi. Kod mene u Rijeci bonbon nema bas neki 4g signal svugdje pa mi se bio gasio internet stalno. Ovako radi sve bez problema
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Da li može imati veze što je tarifa na bonove, pa da iz nekog razloga to pravi problem? Probao sam vracati na tvornicke postavke, mjenjati postavke APN, mjenjati nacin spajanja (LTE/WCDMA/GSM) sve opcije, ali nista.
Vise nemam ideje sta bi moglo biti, pa mi svašta pada na pamet. Nikako mi nije do slanja mobitela na servis.
A da staviš neku drugu SIM karticu, ista mreža i različita mreža i da vidiš ima li onda problema?
Probao danas sa drugom karticom, i cini se da sve radi dobro. U biti, radi dobro dok nije upaljena opcija LTE/WCDMA/GSM. Sve dobro radi na WCDMA/GSM.
Trenutno sam na Vip-u, a testiram sa Bonbon karticom.
Ako je a drugom sve okej onda je najbolje da trazis zamjenski sim kod svog operatera.
Bas cu otici danas po novi sim. Ako ne radi i dalje, selim broj..
I sa novom karticom ista prica. U sat vremena 2 puta stane.
Preglupo mi je da promjena operatera rijesava problem, jer je na mobitelu prije sve normalno radilo.
A i to da LTE ne smije bit upaljen da bi radilo je isto bezveze. Takvi problemi na ovakvom uredjaju su nedopustivi.
Ovi u Vip centru i sluzbi za korisnike su totalno beskorisni. Jos jedino kontaktirat samsung direktno, i nadat se nekom pametnom savjetu.
A jel imaš ti LTE u svom podatkovnom paketu?
Ako ga nemaš, plus ako je pokrivenost LTEom nikakva u tvom području moguće da je zbog toga.
Nemam LTE i isklučen mi je u postavkama. Držim na WCDMA/GSM, a probao sam i na WCDMA only, ali uvijek isto.
Misliš da to što nemam LTE u paketu može utjecati bez obzira što je isključen LTE u postavkama?
Ne, mislio sam da drzis ukljucen LTE.
A gle, na jednom operateru kazes da radi normalno dok na drugom ne. Do operatera je onda rekao bi![]()
Je zna netko nesto o ovom update-u od cca 100-ak MB?
Nista bitno, performance update. Nema nekih vidljivih promjena.
I ekipa, kak ste sad zadovoljni nakon mjesec dana s mobom?
Meni je mob super.
Ima par stvari koje me nerviraju:
- velika potrosnja baterije kad je location upaljen
- internet ne radi kad je LTE ukljucen a nemas LTE signal
- IR remote tu i tamo zna ne raditi
- izpupcena kamera, moras kupiti masku da ti staklo od kamere ne pukne, nije mi toliki problem ali znao sam N2 tu i tamo imati bez maske
- software mi se cak i svidja. Nisam instaliravao launchere jer mi je ovo sasvim ok
To je to za sada cega se mogu sijetiti
I meni je super. Nakon pocetnih problema sa internetom, sada radi sve ok, iako mislim da ne radi kao na proslem mobitelu. Cini mi se da ima nekih problema sa signalom i prebacivanjem mreza H, H+/3G/EDGE, a moguce da sam to i umislio
Sa baterijom sam jako zadovoljan. 2 dana uspijem izvući bez problema.
I olovka je odlicna. Koliko god sam mislio da je necu koristiti, dosta cesto se zateknem s njom u rukama
Fluidnost, kamera, ekran bez ikakve zamjerke takodjer
Zadnji uredio HalfManHalfAmaz : 04-12-2014 u 15:41
Ja sam imao slican problem s note 3 i bio je hardverski problem....mijenjanje sim kartica,operater i romova nije nista pomoglo...mob ja zavrsio kod covjeka kojemu nije trebala mobilna internet veza...
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Bookmarks