Ma ja sam ga i narucio, samo sta se datum priblizava, znoje se dlanovi, backup napravlken a nigdje nikakve vijesti i novosti ☺☺
Istina je. Odavno se zna već.
Ma ja sam ga i narucio, samo sta se datum priblizava, znoje se dlanovi, backup napravlken a nigdje nikakve vijesti i novosti ☺☺
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Eto kolike sam ja srece. Jucer me nazove gosp iz Sancta Domenice i kaze da ce Note doci tek u utorak u Rijeku.
Pa u p**** m******* vise i sve, raspizdilo me to skroz.
Taman uzmem dan godisnjeg lijepo i sve si isplaniram i na kraju nista
Meni stigla od City Expressa obavijest da danas do 17 sati stiže :-) Bit će ovo jedna duga noć :-)
Bom Chicka WahWah
Ja ga nasao u tele2 po jeftinijoj cijeni ali samo sta je zakljucan pa me zanima ako ima tko iskustva sa njima u kojem periodu mogu dobiti kod za otkljucavanje
Uzeo bi samo uredjaj, u kesu ili na pretplatu?
Vise vam se isplati pricekat mjesec do dva kad mu cijena na njusci padne na 3500
E da je bar u kesu pa bi ja ga vec imao, na rate uzimam
Lud si
Nemoj bit rob mjesecne rate zbog Note 4. Nista posebno je mob
Jbg volim mobitele pa nije tesko, a i potreban mi je jer nemam mobitel jer mi note 1 krepao a 2 je kod zene ☺
Mobitel nije ništa posebno? Jesu ti nešto drugo podvalili pod Note 4 :-)
Meni stigao prije par minuta, budem se s njim igrao kad dođem s posla. Igrao sam se s njim u dućanu jedno pol sata i oduševljen sam uređajem. Koristio sam Note 3, LG G3, Galaxy S5 i mislim da trenutno nema konkurencije.
Bom Chicka WahWah
Haha ma mobitel je bolesno dobar, jos samo da ga uspijem danas kupiti bit ce najbolji na svijetu
Ne brini, nisu podvalili hehe
Ali ono, realno. Dobar je mobitel ali sigurno ne po toj cijeni za koju se sada prodaje.
U globalu, na njemu nema nista sto mi osobno odskace od ostalih flagshipova i da mi je prijeko potrebno. Jos kad uzmes u obzir da imas N3 koji je odlican mob i N4 nije realno toliki napredak dodjem do toga da mi je okej mob, ali nista posebno.
Imao sam i ja na pocetku wow feeling ali splasne to.
Pa bitan je taj prvi wow feel. Mobitel ko mobitel, jedino novo sta me privlaci je napokon IR contoler i opticka stabilizacija fotografije, a sve ostalo imam i na note 2
Svakako bih napomenuo i S Health i brojač otkucaja srca koji sam koristio na S5, a koristit ću i na Note 4. Možda nekome zvuči bezvezno i nepotrebno, no kod aerobnog i anaerobnog treninga dobro dođe :-)
Bom Chicka WahWah
Da i to je fora isto
Svi ti kojekakvi egzotični senzori su tu samo radi marketinga (danas android telefoni sliče ko jaje jajetu, moraju imati barem nešto što ih odvaja), u stvarnom životu najčešće imaju upitne performanse. Ne znam koliko je pametno pouzdavati se u vrijednosti koje izbacuju.
Prvi dojmovi su vrlo pozitivni. Ono što mogu reći nakon ovo malo vremena korištenja je činjenica da je izrada bolja nego na Note 3, OS vrlo fluidan i bez štekanja. Baterija nakon 1h 45min screen usagea na 70% (svijetlina na 50%, uključen WiFi i sinhronizacija). Antutu rezultat nakon par testiranja oko 46.800-47.000.
Bom Chicka WahWah
A koju verziju si dobio? Snapdragon?
Si vidio efekt plave kad mijenjas kut gledanja? I kak je ekran i dalje zuckast u odnosu na neki drugi.
Ja ga uzeo u tele2 jucer i cak prosao jeftinije. Javili mi se mali problemi sa internetom, ali nakon micanja jedne kvacice sve radi ko novo. Ja super zadovoljan sa cijelim paketom
A kad ja kupim note 3.... Sad mi vadite mast... Kakve kvacice kod interneta
Uzeo sam ga u T-Comu pa pretpostavljam da je Snapdragon. Kak se tiče žutih, plavih i inih boja, nisam skužio niš čudno. Ekran ima vjerniji prikaz boja nego LG G3.
Bom Chicka WahWah
Ima neka fora za mreze 4g H+ i slicno. Meni bilo po default za LTE a posto bonbon u Rijeci ima slabu tu mrezu nije mi dao da se spajam na net, a opcija ispod je za H+ i ekipu i sad sve radi
Način rada mreže je to
Nisi primjetio kak postaje bijela plavkasta kad mijenjaš kut gledanja?
A žućkastu ćeš primjetiti kad usporediš direktno s nekim mobom(bijeli ekran mora biti da se primjeti). Recimo kad stavim Nexus 5 direktno vidi se nijansa.
Ono što je iritantno i bez roota se ne može riješiti je Facebook aplikacija. Iako se bloka u postavkama za 24 sata će se sama od sebe updejtat i maknut će blok. Ne koristim ju i ovo je iritantno.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks