Lg g3 - radi ko sat Lollipop
Galaxy S6 Edge Plus - ko sat radi Lollipop, ne jede bateriju nista
Nexus - ko sat radi
OnePlus - ko sat radi
Koristeni uredjaji zadnja dva-tri tjedna. Proteklih mjeseci i vise njih na Lollipopu i uvijek sve okej.
A sudim po pisanjima na drugim forumima, a sam sam imao nekih 5 komada, većinom Xperia. Evo i na Samsungu izgleda jede bateriju samo tako.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Lg g3 - radi ko sat Lollipop
Galaxy S6 Edge Plus - ko sat radi Lollipop, ne jede bateriju nista
Nexus - ko sat radi
OnePlus - ko sat radi
Koristeni uredjaji zadnja dva-tri tjedna. Proteklih mjeseci i vise njih na Lollipopu i uvijek sve okej.
Osobno imam (sad već malo stariji) SGS4, gore je originalno došao 5.0.1 i nemam nikakvih pritužbi. Ponegdje zna bit malo blesav by design, ali da je nestabilan ili spor, nije. Očigledno nisam nikad gore imao KitKat pa ne mogu usporediti, ali na ovaj 5.0.1 se ne mogu ništa pretjerano požaliti. Znam, i ja sam šokiran.
No ovo je tema o Note4. Dosta off-topica.
Bez obzira na temu Lollipop je opcenito losiji od 4.4.4.ne u svim slucajevima naravno,ali mnogi se zale.necu navodit primjere da ne remetim temu,ali to je jednostavno tako...
Uz duzno postovanje prema svima, niko me ne moze ubijediti da Lollipop ne guta vise bateriju.
Moj Note 4 i te kako vise guta bateriju sa Lollipop a uz to i losije radi sa istim.
Treba isto malo prosetati i po drugim forumima i pogledati da uglavnom svi pisu o istim problemima. Za SGS5 ne smijem ni pistati jer ga je upravo taj Lollipop totalno unazadio.
yager, za Galaxy S6 Edge Plus kazu da ima skoro istu bateriju kao Note 4 tj da mu baterija traje skoro kao i kod Note 4. Ako je to tako, ona Galaxy S6 Edge Plus ima i te kako problema. Ali kako je vec receno, ovo je Note 4 tema.
U svakom slucaju, Note 4 je dobio dosta kasno update i svima je manje vise poznato zasto a sad imamo ispred sebe da je to zaista i tako.
Da bude gore, za njegov update niko nista i ne pise a ko zna dali ce ga i dobiti. Uz M8, Note 4 je moj cist promasaj...
Ja sam imao KitKat kada je kupljen. Svega nekoliko dana pa nisam mjerodavan u usporedbi s 5.0.1. Znam da je Xperia Z3 compact na KK mogla izdržati i po pet dana bez punjača. Lollipop ju je doslovno prepolovio.
Čini mi se da tražiti od Notea 4 da traje bar tri dana, je nerealno. Kako nisam navikao na Samsung (mislim da sam do sada promijenio tri uključujući i sadašnji N4), prijelaz na LP nisam ni zamijetio
Nego, šuška li se o 5.1.1? Kada će doći i hoće li doći uopće?
U Mobisu!
Da, suska se i o 5.1.1 za Note 4
http://www.gsmarena.com/android_511_...news-13753.php
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Danas sam stavio telefon da se puni i ono bez veze da pogleda dali je stigao update i kad gle cuda velikog - Update je tu!
Download i instalacija +/-30min. Do sad mi nikad nije tako dugo trajalo. Nisam uopste gledao dali ima nekih promjena jer me najvise interesuje dali su sredili problem sa potrosnjom baterije. Nakon nekoliko sati koristenja, koliko vidim, sa baterijom je ista situacija.
I koje su razlike u odnosu na prethodnu verziju softa?
Tj da li je to sluzbeno 5.1.1?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nakon svakog velikog updatea je poželjno vratiti mob na tvorničke postavke.
Ili ga ostaviti da se sam isključi zbog potrošene baterije i onda ga isključenoga puniti do 100%. Što, jel to stigao 5.1.1?
U Mobisu!
Ico, sluzbeni je 5.1.1 a neke razlike bas i ne vidim. Nisam toliko ni gledao ali ako se ne varam, ranije nije bila opcija "Pomoc u slucaju nezgode"
Gear ne radi tj pisalo je da nece raditi do iduceg update-a. Kako sam vec napisao, update mi je jucer stigao i nisam imao toliko vremena da cackam po telefonu...
Moby, ovo mi je jako poznato "Nakon svakog velikog updatea je poželjno vratiti mob na tvorničke postavke."
To je poznati Samsung izgovor od kako su imali problema sa Lollipop update za SGS5. Nemoguce je da to samo za Samsung vazi...
Sto se tice baterije, ovakvo je stanje. Jucer sam ga skinuo sa punjenja izmedju 18:30 i 19h i krenuo je prazniti bateriju istim tempom kao i sa Lollipop sto nije bio slucaj sa KitKat. Od tad do sad sam imao izmedju sat i dva razgovora i nesto malo sam koristio WhatsApp kao i jedan rzgovor preko Vibera a trenotno stanje baterije je 66%.
Imam osjecaj da se baterija ipak malo primirila, ali je ipak rano to reci sa sigurnoscu.
Nesto mi se neda vracati na tvornicke postavke, ali budem te poslusao sa tim praznjenjem baterije
EDIT:
Primjetio sam da se tastatura malo zeblesavila. Ako je prebacim na nas jezik, ne prepoznaje "nasa slova" i samim tim ne prepoznaje rijeci koje su vec slozene. Ali, nema vise onaj bug na pocetnom zaslonu.
Zadnji uredio mrakNL : 14-09-2015 u 13:01
Koji bug na početnom zaslonu?
U Mobisu!
Mislio sam na screen lock. Sa Lillipop sam morao sporije povuci prstom jer kad to uradim brze, onda moram i po par puta uraditi.
To se vise ne desava.
Ali, ono sto mi je bitno, izgleda da sad manje trosi bateriju. Ne mogu ovo sa sigurnosti reci, ali od jucer (18:30-19h) do sad je na 61%.
Cudno mi da je krenuo dosta brzo trositi tj bas kao i sa Lollipop i onda se ustabilio. Budemo vidjeli u narednih par dana![]()
Izvrsno! Znači, do dva dana autonomije.
Ima li još onog laga kada ga budiš iz dubokog sna (čitaj kada mob ne koristiš recimo pola sata). Onda kada pritisneš Power tipku ili Home, treba mu sekunda-dvije da pokaže zaključan zaslon. Bar je bilo na 5.0.
U Mobisu!
Da se pohvalim ja danas piknuo Note4,prvi dojam vau.Stavim ga kraj mojeg Htc maxa izrada i display su puno bolji osbito dojam izrade. Tezina igra isto ulogu istina da je na Htc-u malko veci display ali je i sam Htc dosta veci po gabaritima.
Sad je Lolipop 5.0.1 tvornicki gore sa auto-rootom obavio taj posao za par minuta.
Mob ima brand od Tmobila ,dali netko zna dali se moze maknuti samo startup i shutdown animacija od Tmobila drugo za sad nebi prckao.
Nadogradnju ako napravim na 5.1.1 dali se root gubi jel zna netko?
Koliko citam na netu neki vele da su nekakve rizicne rupe zakrpane sa timm updateom a neki vele da to nije bas nista.
Kako cu biti zadovoljan mogu napisati jos temu ako koga zanima .
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Danas mi je stigao jos jedan update od 82,73MB.
Navodno obuhvata stabilizaciju aparata i rjesenje nekog buga.
EDIT: Nakon ovog update nemam vise ni B od brzog punjenja.
Telefon se nevjerovatno sporo puni.
Zadnji uredio mrakNL : 11-10-2015 u 13:15
Vidim nista se ne pisezna li netko kad ce 6.0.1 za note 4? Trazio sam po netu i spominjali su prvi kvartal ove godine ali jos nista
![]()
8210,8850,7210,t630,d500,6600,e61i,5800xm,htc sensation
Ima već mjesec dana da su izašli....
Izaberi model/državu pa provjeri... http://www.sammobile.com/firmwares/s...alaxy%20note4/
Tapatalk
Ali kad idem na mobu na update veli da je zadnja verzija instalirana a ja sam jos na 5.0.1 mob je kupljen u vipu ali ja ga koristim na tele 2. Na ovoj tvojoj stranici pise da ima update i za vip i za tele2 sta bi trrbao skinutne kuzim bas to
Edit: telefon nije nikad rootan a po ovom s linka bi trebao nekaj kemijat da dobim 6.0.1 nije samo plug and play jao dosadasnji updatei.
Nikakav root za to nije potreban.....instaliraj si na PC Samsung Kies (za početak)...on će ti riješiti update...
Tapatalk
Nas krenuo to radit. Hvala
---------- Post added at 12:56 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
0 bodova. Ne javlja mi da imam update. Pise mi da je zadnja verzija xxxxx i da ja imam instaliranu tu istu. Doduse nudi mi da instalira tu istu. Nije mi jasno zasto bi ako je vec na telefonu. Sad vise nemam vremena, moram ic delat pa mozda kemijam opet ujutro.
Bookmarks