zasto ne mogu stavit kao zvuk zvona neke melodije koje su u nekom AMR formatu a ne u mp3 ili midi? a motorole E550 mogu!!! molim javite mi!!!!!
zasto ne mogu stavit kao zvuk zvona neke melodije koje su u nekom AMR formatu a ne u mp3 ili midi? a motorole E550 mogu!!! molim javite mi!!!!!
zašto u Mercedes ne možeš staviti motor od Alfe...pa zato što nije kompatibilan...tako i na v525,v600...ne možeš staviti, tj. slušati AMR format, zato što nije kompatibilan...podržava samo MP3, žišku???
i midi jasno....Izvorno postao BlueNeon
BTW usporedba ti i nije neka, prije ćeš stavit alfin motor u MB nego amr u motorolu!
ali zato se moze iz AMR prebaciti u MP3 i onda se moze stavit kao zvuk zvona.....ja sam to napravio i radi.....Izvorno postao BlueNeon
slikovito rečeno...onda ću se ispraviti alfin motor u spejs šatl (čitaj kao raketu)Izvorno postao Inovator
![]()
Samo malo, samo malo... Od kuda vama to da se u Motorolu ne može staviti AMR format? Osobno imam jedan i upravo ga slušam.![]()
znači da NASA ipak u spjes šatlove (ponavljam, čitaj kao rakete) ugrađuje Alfine motore...uuuuu.pila...
ajd mi onda opiši na koju šemu si ga prebacio i jes ti siguran da je to AMR format...
BTW jel znaš gdje mogu downloadati tako šta pa da i ja probam...
Ja isto na E550 bez problema slusam AMR (snimljen sa siemensom)
Naravno da sam siguran (pa valjda se to barem vidi). Pod pojedinosti ti piše AMR format s 12 kb/s, a izvor je bio SonnyEricson koji je doticni poslao putem bluetootha.
bravo...svaka častIzvorno postao bzarkovic
...pa to nam je bilo jasno da se može napraviti, ali mi smo kontali da se AMR direktno ne može reproducirati na V525/v600...no međutim, shavtili smo da može i gotovo...
aleluja da se moglo konvertirati u MP3... još jednom![]()
Btw, imam jedno pitanje. Pa zar nikada nisi pokušao si prebaciti neki AMR format? S kompa nisam niti ja, ali ovo s bluetootha radi, pa pretpostavljam da bi i s kablovinjem radilo...
nikada nisam probao...ni sa kompa ni sa BTa...al hoću do ponedjeljka sigurno...baš me živo zanima
RAdi. I meni je frend poslao jedan AMR preko BTa sa SE na v525 i stvar radi bez greške.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
me 2...stoga povlacim svoj prvi odgovor,iliti negaciju![]()
Bookmarks