Da ne duljim, prije par dana mi je prijatelju ukraden mobitel. Nedugo nakon nestanka, nakon nasih brojnih poziva na taj mobitel, mobitel se iskljucio, vjv ga je taj mulac iskljucio jer je baterija bila gotovo puna kad je nestao.
Uglavnom, što raditi? Policija već kontaktirana, uljudno su to odjebali vise manje, ne trosi im se vrijeme na to ali zakonom moraju posto je uredjaj ovako skuplji, i nedavno kupljen. Operater nas usmjerava na policiju, sto je i normalno, ali danas cemo još vidjeti, frend ima sastanak u postaji veceras tako da ce vidjeti sto ce mu reci, no mislim da se tu nemoze puno napraviti.
IMEI broj? Jel se može on tako lako promjeniti i sto mora kraljivac napraviti kako bi izbrisa trag, tipaskidanje serijskog broja i sl. Taj IMEI br me najvise zanima, jer npr ako nadjem npr u oglasu nekoga da ga prodaje, nadjem se sa likom podlegam u postavkama IMEI i vidim isti ko sta meni pise u papirima, i tako ustanovim da je to taj moj mob.
Svi savjeti su dobrodosli.
EDIT: Uredjaj je na tele2, dali neki uredjaji kupljeni u tele 2 rade na sve mreze? (tako sam čuo ako se ne varam)

Odgovori uz citat

Bookmarks