Nema neke logike kad pišeš da oće manji mobitel od ovog kojeg sada koristi a navodiš LG G3. ( ja bih manje auto od golfa 4 pa gledam mercedes s klasu).
Računaj generalno da nečeš nači manji mob a da i radi kao i normalna veličina istog ( s4 vs s4 mini kao primjer). Ja bih na tvome mjestu razmislio za izvrstan a jeftin Xiaomi Mi3. Kao primjer.
I bez ljutnje al mob kao S4 i to active verzija se shebe samo ako se njime ore i kopa pa se dešavaju te stvari. Znači da se malo pazilo ne bi se te stvari desile.
I nekužim čemu ta briga dal će se rootat i slično ako zapravo igra igrice i visi na facebooku sa njime.

).
Odgovori uz citat
E sad sto kazes da bi manji, S4 sam koristio i mislim da će polako kako idu nadogradnje biti usporeniji. Nemojte padati na priče da će nova verzija androida zahtjevati samo 512 mb rama. jer to su gluposti. A i Samsung sa svojim azuriranjem sustava je dosta spor. Stoga bolje da ne prelazis sa S4 Active na drugi S4. Nadalje HTC je rekao kako ubuduće će ažurirati svoj softwer u roku od 90 dana nakon lansiranja od strane Googlea, sto se moze i vidjeti po posljednjoj nadogradnji na 4.4.3 koja zapravo ima sve fixeve što je Google izbacio sa verzijom 4.4.4. Moj izbor bi stoga bio M8 zbog svih mogućnosti koje telefon posjeduje. Candy crush igram na M8 sa uzitkom, na iPhoneu prije mi j e dosta malo bilo pa sam ćesto puta pogresno spojio sto nisam htio, jos jedna prednost većeg ekrana.

Bookmarks