S obzirom da je u pitanju prvi Note koji je već dosta star navjerojatnije je baterija otišla, teško da software može tu puno pomoći.
Custom ROM može pomoći ali ne puno.
Kako i u naslovu pise imam problem sa baterijom. Ne moze izdrzati ni pola dana i to pomalo pocinje zivcirati.
Mobitel nije rootan vec je na original softver - u.
Da li cu sa rootom dobiti bolju bateriju?
Mislio sam ga staviti na Cyanogen /ako se tako pise/ rom jer mi lici da ima jednostavnu instalaciju
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
S obzirom da je u pitanju prvi Note koji je već dosta star navjerojatnije je baterija otišla, teško da software može tu puno pomoći.
Custom ROM može pomoći ali ne puno.
Bateriju sam novu kupio i isti problem
Imao je i meni brat isti problem. Prvo sam mu promjenio par ROM-ova i nije pomoglo. Onda je kupio na ebayu zamjenske baterije jer je ova prva vec bila stara - nije pomoglo. Na kraju smo kupili original bateriju - bila je ok nekih 15 dana i sad opet traje 10ak sati. Pobrisao je sve aplikacije koje bi mogle uzrokovati probleme..
Znaci nema nade vise za note. Jedino mi je palo na pamet da ga stavim na 2.3 android s kojim sam ga kupio jer je tad najbolje radio
Da, tada bi sigurno bila najbolja baterija. Evo danas pricao s kolegicom na poslu, ima note1 star vise od 2 godine i baterija joj traje dan ipo a na njemu je stalno. Nema ti druge nego nabavit note2![]()
Imam note 2,note 1 je od zene. Probat cu nac negdje kako downgrade sa 4.1 na 2.3
Bookmarks