Ajmo u inbox vidjeti
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ovo se ne sredjuje, kaput...
Ajmo u inbox vidjeti
dali 32gb verzija i 16gb d855 imaju isti rom?
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Imaju
čim sam dobio novi g3 odma sam odradio update na 6.00 mm putem flashtoola i sad sve radi ok ali jel moguće da imam 5.72gb sistemski fajlova?
nisam gledao koliko ima 5.0,pričam bez app one nose još 1,5 gb tako da slobodnog prostora ima 7gb
Moguće je, ne zabrinjavaj se
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
sad sam upgradeao sa 30b na 30c sad je 4.7gb
Vele da na grčki v30f...bolja baterija
Kova
Navik On živi,ki živi pošteno!
v30c mi je sam dignuo putem mobile support tool,probat cu par dana pa ako bude zezalo flasham kdz 30f
Jel ko flesao preko lgup...htio bi g3 fleshat kdz v 30f...pa sam procitao preko xda da ide novom metodom tj.LGUP...postupak bi trebao,po mogucnosti na hr (ne mogu naci) hvala
Kova
hvala prijatelju!
1.5.
Bok ekipa, izgleda da imam veliki problem. Prilikom surfanja, mobitel mi se jednostavno izgasio, bez ikakvih upozorenja. Pokušavao sam ga upaliti ali nije išlo. Izvadio sam bateriju i ponovo pokušao i upalio se al stane na početku podizanja sustava (samo vidljiv LG logo) i cijelo vrije tako stoji. Nakon toga neda se izgasiti jedino kad izvadim bateriju a nakon toga opet se neće upaliti. Jel imao tko sličan problem i kako ga riještiti, ako se uopće da. (inače mob je star 2 god. i nikad nije bilo problema, MM 6.0 V30C
2.5.
Uspio sam ga digniti iz mrtvih preko LG Flash Toola 2014 i stavio grčku verziju V30F jer navodno na njemu baterija duže traje.
Nakon toga ....
Ne znam dal je do njega ili mi nesto drugo i dalje radi probleme.
Kako sam vec opisao uspio sam mobitel podici sa LG Flash Toola 2014 i stavio grčku verziju V30F. Kad je mobitel proradio poceo mi je izbacivati poruke , kao npr. Dropbox nazalost nije u funkciji a zatim ju ugasi i tako skoro sve aplikacije. Ne znam u cemu je problem. Cak sam ga vratio na tvornicke postavke i dalje mi izbacuje takve poruke.
Navečer sam probao instalaciju preko LGUP i postavio poljaka V30b., i sve radio ok.
Danas kad sam ga natrpao sa app koje inače koristim, opet sr..nja. Jednostavno se sam restarta i opet upali. a zatim mi je izbacio ovu poruku:
Kernel Crash!
------------------------------------
DemiGod Crash Handler: Kernel Crash
If you choose Dload mode,
Please do following action.
1) Dload Mode. Please connect USB.
2) Get the ram dump image using QPST Configuration.
-------------------------------------------------------
Board Info
rev. : 1.0 speed,pvs: 3,7 serial: 0aad8c28890a80bf
----------------------------------------------------------
Jump to Dload Mode.
ili kako izgleda na slici
Sad se dalje bojim išta raditi.
Ima tko kakav prijedlog
Jel ima tko kakav prijedlog za rješenjem ovog sr..nja :-(
Zadnji uredio IvachCRO : 03-05-2016 u 13:24
Ak si iz zg i ak ti je mob pod garancijom...odmah u agram servis....nadam se da nisi rootao mob...
Kova
Ajde u MR servis. Prije ce ti popravit mob
Pitanje je dal je pod garancijom?
Kova
Upiši mr servis. Zagreb 2 i jedan u st
Ništa, ne radi kako treba i sutra ga šaljem u Agram servis. Garancija mu je dvije godine pa nek rade.
Bog će uvijek svakom dati samo treba vjerovati!
Pozdrav svim forumasima. Imam jedan problem na koji očito ne mogu naći jednostavno rješenje pa bi molio za savjet ako je uko imao sličnih situacija. Prije par dana sam napravio update na svom d855 na Marschmallow i nakon toga nije mi radio podatkovni promet. Sve ostalo je ok samo iako je konstantno upaljen i na status baru kao i u postavkama ja i dalje nisam povezan. Još uz to ne reagira na ako pokusam da ugasim samo blinka. Pokusao sam sa vađenjem baterije i kartice ali nije pomoglo. Update je napravljen preko lg pc suita. Nadam se da ima pomoci....
Pozdrav ekipa.
Ovako, imam jednu stariju inačicu G3, kupljen u T-HT, otključan... Sve radi.
Međutim, kupljen je s poluispravnim ekranom. Otprilike 1cm poviše navigacijske trake nije bio responzivan i staklo je bilo nakrclo na nekoliko mjesta.
Dao sam ga prijatelju, on proslijedio u lokal servis gdje mu je promijenjen nov ekran. Kažu da je "original LG".
Međutim, kada je crna podloga, u gornjem dijelu se vide kao dva piksela, crtice cca 2mm svaka, jedna crvena i jedna zelena.
I, još mi svaki put kada uključim mob izbacuje onu poruku-upozorenje-Ekran je izgleda oštećen, koristite tipke glasnoće za gore-dolje i lock tipku za OK ili prekid poziva. E to me baš iritira. Ekran je posve nov i čitav.
Jel ikako moguće maknuti tu obavijest? Pojavi se doduše samo prilikom reboota.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
flešaj zadnji KDZ preko lgup..
tu ga skini, V30a je zadnji, ja sam trenutno na V30f..
http://lg-phone-firmware.com/mobile/index.php?id_mod=41
koga zanima, danas će objaviti bumped V30a koji se može flashati iz recoverya, trenutno je zadnji bumpani V30f..
Edit: možeš i na drugačiji način, flešaj twrp (autorec), rootaj ga pa iz recoverya flešaj bumped v30b/c/f/a.. e preskoči jer moraš flešat hibridni modem uz njega..
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Zadnji uredio killuminati : 10-05-2016 u 07:54
dečki šta stvarno nije moguć downgrade sa marhmallowa na lollipop ili kitkat, instalirao taj šugavi 6.0, troši mi se brzo baterija i grije se, smeće !!! probao sam preko flashtoola i lgup-a skidat ali ne mogu nikako, javlja mi grešku sa konekcijom na flashu, a na lgup-u error neki, da li je netko to uspio napraviti, ali da uređaj nije bio rootan ??? ili baš moram rootat mobitel ? onda gubim garanciju jbg
ne moraš rootat, prođi još jednom pažljivo tutorial, metoda radi 100%.. provjeri drivere, COM port, sve reinstaliraj, resetiraj komp i probaj ponovno..
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2785089
a što se roota tiče, unrootaš za čas i "vratiš" garanciju..TO GO BACK TO LP FROM MM - Open LGUP on your computer, click on FILE PATH and point it towards your LP KDZ. Close LGUP and re-open LGUP. Make sure you select REFURBISH this will do a full wipe, tick BIN file. Press Start. Make cup of tea and be patient
If you are worried about losing your data after a full wipe, why not use the LG Bridge software to backup and restore.... it works fine!
YOU WILL LOSE ROOT!
Hvala vam na odgovoru, probao sam sve 10 puta, na win 10 radim to, i nije mi rootan telefon, kupio ga pred 10 dana, lud sam jer je ovaj 6.0 bas ocajan software.
Bookmarks