Eto meni si pomogao Tane.Hvala
Eto meni si pomogao Tane.Hvala
Navik On živi,ki živi pošteno!
Da pitam iskusnije. Imam priliku za neku simboliku od novca kupiti G3, ali s manom, gasi se sam od sebe. Detalji su mi nedostupni. Uglavnom, ima kutiju i papire uredne. Čak niti s drugom baterijom ne radi ili se gasi.
Take it or leave it?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Gle, ako ima garanciju i nije petljano po uređaju softverski ni hardverski, uzmi ga pa pošalji na servis.
To sam i ja mislio. Može proći ako je uzet na firmu pod drugim imenom? Ja mu nisam prvi vlasnik.
A ovo drugo jesam razmišljao, ali to je 20 dana bez moba.
U Mobisu!
Nema veze što nisi prvi vlasnik, samo priloži neki papir od telefona, otpremnicu ili jamstvo, ali mislim da oni mogu i po IMEI broju vidjeti kad je uređaj kupljen
Poznajući Agram, tu može biti doslovno svašta.
Nego, što mislite-što bi moglo biti uzrokom gašenje telefona? Sigurno ste nešto čitali po drugim forumima. Jel pomaže samo flashanje ili je kvar ozbiljniji?
U Mobisu!
Haha, pa Mobis sve šalje u Agramservis, ništa oni ne popravljaju.
Ne bi rekao. Meni ekran promjenjen u jednom danu kao i baterija. A sada da ce ga poslati danas i sutra vec vratiti cisto sumnja. Mobis kao servisira lg kupljen u T-com-u, mada je moj iz tele2. Pitali me da li je iz t-coma, ja rekao da je i uredno pod garancijom mjenjali lcd i bateriju.
Ok onda, to je caka sa HTom
Evo, saznao tek sada da mob nema jamstvo. Odustajem.
U Mobisu!
Jel ovo nešto krenulo zvanično
http://www.mylgphones.com/lg-g3-d855...e-d85530c.html
Pa piše za vip
Ide to na sve uređaje bez obzira iz koje su mreže
Bila je najava da ce 15 marta krenuti update za sve, ali po svemu sudeci ipak do toga nije došlo.
Ima li neko bilo kakav podatak u vezi termina izlaska MM za sve (ne odnosi se na mreze).
To ti svaki operater testira prije nego pusti
Nadogradio lg na marshmelow putem normal flasha ali nakon par dana upotrebe vidim da telefon ima lagova pa molim za pomoc hvala
Vrati na Lolipop pa usporedi. Prije toga idi u recovery i wipe cache
Ovde u objašnjenju za povraćaj sa MM na LP uz korišćenje LGUP ne stoji da se radi recovery i wipe cache, Jel to obavezno ili ne. Ako je, gde ima uputstva za to pošto se i ja razmišljam vratiti na LP zbog raznih bagova, a koliko vidim zvaničnu update po IMEI neće skoro (mob nije sa mreže - free sim je).
Mislio sam prije vraćanja da probaš wipe cache pa onda vidiš i ako ni onda nevalja onda vratiš na LP
Upravo sam dobio obavijest na mob da je stigla MM nadogradnja,30 C.Sada se skida,javit ću prve dojmove.
I feel the need,need for a speed!
Za sada dobro izgleda,sve radi kako treba.
I feel the need,need for a speed!
Bookmarks