Da li mi neko moze reci kako ga vratiti na fabricke postavke. Itda li jos nesto uraditi prije prodaje
Da li mi neko moze reci kako ga vratiti na fabricke postavke. Itda li jos nesto uraditi prije prodaje
Imaš u postavkama Arhiviranje i reset pa idi na reset
Hvala puno
Bok ja sam na cloudy 2.5 romu i zanima me ako flesham recimo bliss rom koji je cm jel ikako moguce sacuvati poruke pozive kontakte slike i to odnosno kako bi to moga napravit. Fala unaprijed
Kupio sam G3 preko Njuškala. Slabiji model. Malo polomljen ekran, ali i cijena je bila bagatela.
E sada, prilikom svakog uključivanja izbacuje mi poruku, koju je lako ukloniti ali ne znam što znači - Current version is not available for user. Can't find matched cust for NT-code mcc/mnc SAD IDE NEKI BROJ OD 5 ZNAMENKI
Negdje na netu sam uspio razumjeti da je stavljan custom ROM... Meni inače stoji na 5.0 i kaže da nema novih updatea. Na YT vidim da su pustili čak MM za G3.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Isto sam kupio mob gore je 4.4.2 v10h verzija. Cijelo vrijeme mi stoji gore ikona da je dostupna nova verzija i nudi mi da instaliram. Ali nece bez lg suita? Jel se moze inace instalirati ovako ili se mora preko pc suite?
No nikako ga ne mogu povezati sa suitom, g2 mi nalazi uredno a g3 sam probao restartat na tvornicke. 2 verzije suite sam probao stavit i nikako nece i nece. Driveri se automatski instaliraju i ocita ga usb mogu ga otvorit kao usb stick i prebacivat podatke.
Druga stvar pitao sam na drugom forumu isto. Nece mi sinkronizirati google kontakte i ubija me to, nema te opcije pod sinkronizacijom racuna. I kad spremam broj imam samo opcije na sim ili na mobitel. Uredno je account spojen i skidam preko app marketa.
bio nekad oglas...
kad ga povezes na usb, trebas imati ponudjeno punjenje preko usb tj. za prenos podataka i jos par opcija, ti izaberi media transfer, onda ce ti ga prepoznati pc suite.
inace, imam i ja navedeni telefon, kupljen je preko operatera, tako da mi pc suite ne nudi update, probao sam jutros pratiti upustva sa prvog posta i skinuo sam mm kad sam unio svoj IMEI, i sve je bilo ok, dok nije izbacio onaj eror. tamo pise da se eror samo ignorise, ja sam kliknuo ok kad je izbacio eror, na telefonu se nesto i dalje popunjavalo i doslo do 100% , restartovao se ali ja i dalje imam android 5.0
ne znam gdje grijesim..![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Ma stavim media transfer. Probao sam sve opcije. 2-3 verzije pc lg suita. Restaro mob na tvornicke postavke. Nista ga ne povezuje. On instalira druvere kad se spoji i mogu prebacivati podatke kao usb stick.
G2 mi nalazi na svakom lg suitu normalno. Bas banana a preko wifija nece instalirat. Napise mi greska da probam preko lg suita.
bio nekad oglas...
^^ isprobaj sve usb portove na kompu..
u pravu si, nisam skinuo mm nego ovaj dole mi je izbacio koji si naveo a to je android 5.0
nego da te pitam nesto. posto imam puno, aplikacija, slika svega, bilo bi bas peglanje kad bi uradio factory reset? a zanima me kako ce mi se ponasati tel ako stavim mm a ne uradim factory reset nego da mi ostanu aplikacije i sve?
a i ja sam osjetim da se malo kao usporio al to sve jer sam na njega bas svasta instalirao, i sto mi treba i sto ne
P.S. sorry na malo duzem postu i hvala na objasnjenju
EDIT: sa ovog linka da skinem v30b, tu vidim samo ovaj iz poljske to je taj? i imaju 2 oba su v30b, koji da skinem ? kod mene je verzija sa 32gb ako to ima veze...
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41
Zadnji uredio stevan94 : 23-01-2016 u 00:40
slobodno napravi Normal flash u LG flash toolu, sve će ostati kako je i bilo.. radit će dobro, ne brini..
jedino, ne bi bilo loše obrisati cahce i dalvik cache, ali za to moraš rootat i flashnut twrp..
osobno, kao mjeru predostrožnosti uvijek napravim backup onog najbitnijeg (fotke, kontakti itd)..
ako ćeš stavit twrp onda možeš kompletan backup svega napravit i obvezno napravi EFS backup (IMEI)..
Meni g4 nije radio dobro nakon normal flasha. Tek nakon factory reseta.
skidaš s prvog linka.. radi po uputstvima i nemaš brige..
rootom gubiš garanciju, ali sve možeš vratiti na stock kad opet flashas KDZ preko LG flash toola..
meni osobno pomaže, sad ti vidi jel ti treba to..
ništa čudno, iako je moj G3 radio čak i bolje nego na L..
no, trebalo bi obavit wipe cache i wipe dalvik cache u recoveryu, tako ne gubiš podatke..
ovaj root na prvoj strani pise za android KitKat, da li se isto radi i za 6.0?
ne, prati ove upute..
http://forum.xda-developers.com/lg-g...5-30b-t3286268
Navedena poruka tj. greška pojavljuje se na telefonima koji se "ne slažu" sa flešanim softwareom. Dakle, prilikom flešanja nekog stock softwarea u istom nije upisan tvoj operater što telefon uspoređuje sa sim karticom i ako nema šifru tvog operatera u sebi (kladim se da si na HT-u) on izbaci grešku da se build softwarea ne podudara sa operaterom. Šifra operatera za HT je 21901 i to ti vjerojatno piše u toj grešci uz dodatak slova F. To se čak događa i kada flešaš stock software po svom IMEI broju, ali to ništa ne škodi telefonu tako da se ne brineš. Probaj si instalirati stock KitKat v10N i vidjet ćeš da će greška nestati. V10N imaš u prvom postu za skinuti pa se igraj ako ti je dosadno. Postoji način za ostale software kako se to uklanja ali malo je komplicirano i treba root i custom recovery.
Sve si pogodio ko baka Vanga!
Nego, još nešto, ne radi mi cca 1cm po širini ekrana. Ekran je prvom vlasniku pao i slomio se na par mjesta.
Postoji li ikakva, bar teoretska šansa da proradi ili je stvar jasna?
Inače mi na glavnom zaslonu uvijek kada ga uključim pokrene nekakav Ekran obavijesti da s ekranom nešto ne štima i da uvijek mogu koristiti tipku home za OK, + za pomicanje gore, - za dolje.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Novi ekran rješava tvoj problem.
Pozzz raja,
trebam pomoc, ne mogu nikako da rootam svoj lg g3(d855) V20J, pookusao sam ama bas sve i nece nikako da ga roota. Trenutno je na njemu 5.0 Lollipop.
a hocu da rootam jer sam primijetio da mi je kamera jako losa na 4k snimanju, barem kad poredim svoj video i neki sa youtube onda moj izgleda losije dosta(mutno), na video properties pise 28fps da snima i oko 29kbps.
zelim da ubacim onaj camera mod da vidim hocel sta poboljsati,
svaka pomoc dobrodosla,, ne zamjerite na ovako dugom postu ...![]()
Daj malo preciziraj šta si sve probao? Kako da ti damo savjet ako ne znamo što si pokušavao.
Bookmarks