Mislim da preko lgup se mozes vratit na lollipop, rootaš i onda staviš rootanu 6.0 verziju
http://www.androidbrick.com/download/lgup_8974-dll/
Probaj flešati Stock Lolipop, mislim da ide
Mislim da preko lgup se mozes vratit na lollipop, rootaš i onda staviš rootanu 6.0 verziju
http://www.androidbrick.com/download/lgup_8974-dll/
Ovo sa LGUP mi nije bas najjasnije kako...jer sta god da probam on izgubi konekciju. Treba li nesto na mobu podesiti ? Probao vratiti i KitKat i lizalicu ali pukne konekcija nakon 6%...zapravo mi trazi TOT koji nemam pa ja onda odaberem upgrade ili refurbish i onda kao mogu odabrati kdz file ali mi konekcija puca. Na zalost ali nemam nikakav bacup.
A instalirao sam LGUP_8974_8084_DLL_Ver_0_3_17_6.msi i LGUP_Install_Ver_1_14_3.msi.
Napominjem da sam nakon instalacije kdz MM izgubio TWRP jer sam isao na CSE Flash i sad ne mogu nista doli se vratiti ili na KK ili LP pa ga rootati pa onda instalirati twrp....ne znam vise sta mi je ciniti?
Tamo gdje ti pise tot...obrisi to o kucaj *.kdz (znaci zvjezdica, tocka, kdz) i lupi enter...onda pronadji svoj kdz i to ti je to
https://youtu.be/8byZw_U3WMM
http://www.droidopinions.com/how-to-...-1-1-lollipop/
Ovo je za G4 al mislim da bi trebalo bit isto i za G3
Evo ili dobijem tu unknown error ili sad kad sam otisao u download mod i sve prepozna tj. prepozna mobite i kad krenem upgrade i onda odaberem kdz lollipopa i krene kao i onda izbaci gresku " File validation faild "...e sad dali onaj *.dll ne valja ili koji mu je vrag ?
Pitanje za sve one koji su stavili mm sa xda priko recovery-a,koju ste verziju stavili?Vidim da dosta ljudi na xda forumu je stavilo verziju sa lollipop modemom.Jeste li radili full wipe ili samo davik i cache wipe?Nikako da stavim mm jer sam popizdija od pustih zbunjujućih postova na xda. P.S.Sve najbolje u 2016.!
Izgleda da postoji neki problem sa LGUP, ni meni ne prepoznaje uređaj, na lijevoj strani ispiše unknown, a desno pod COM Ports piše port i model d855 i verzija softwarea. Uglavnom, downgrade ne ide za sad. Moram malo čačkati pa vidjeti u čemu je problem. Ako nekoga zanima ni sa LGflashTool 2014 ne ide downgrade na LP.
Jel ga u download mode ubacis? (problematican je i na g4 lgup), igrao sam se par sati neki dan da ga osposobim jer je rom mijenjao build.prop
Probao sam i u download mode stavljati ali opet isto. Postoji na xda uputa šta se treba promijeniti u buildu da ga LGup prepozna ali kako to promijeniti kad nema roota za MM? To je kao za ranije verzije softwarea kad su uređaji rootani pa možeš ući u onaj cust_prop.
![]()
Jel mozes probati nesto, posaljem ti na pm?
Downgrade - tot fajl + dll iz najnovijeg kdza.
Zadnji uredio bender_007 : 01-01-2016 u 20:55
Ajd daj.
Ajd vidi sto sam ti odgovorio na xda prvo(sad gledam ja nemam ni password za svoj caffe racun)
Kod mene je folder 8994 i unutra LGUP_8994.dll i folder LGUP_LGNPST sa LGUP_LGNPST.dll unutra.
aha ajd napravi folder 8974 i pogledaj poruku na xda, taj fajl stavis u fildrr 8974, obrises 8994
Evo riješili smo problem vraćanja softvera sa MM na LP zajedničkim snagama ja i kolega bender007. Stavit ću upute u prvi post kako se to radi i šta vam treba za to. Ja sam to upravo isprobao i uspješno vratio na LP.
---------- Post added at 21:27 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
Upute su napisane na dnu prvog posta pa tko treba(želi) vratiti se na Lollipop, bujrum.
Meni radi MM perfekno .
Navik On živi,ki živi pošteno!
Pozdrav svima i sve najbolje svim članovima u 2016.
Koliko vidim prema prvom postu, upute su za upgrade sa stock firmwarea na stock MM.
Može li netko napisati točan vodič za upgrade s rootanog D855 na MM s XDA? Na tom topicu na XDA svaki drugi korisnik javlja da njemu funkcionira neki treći postupak i totalno sam izgubljen, pa nisam siguran koji je postupak uopće odgovarajući.
Hvala
Onak na brzinu:
1. Skini bumpani MM v30b, imaš ga u prvom postu
2. Skini modem odavde LINK
3. Skini boot V2 odavde LINK
4. Skini superSU odavde LINK
5. Sve stavi na memorijsku karticu, uđi u recovery, rezni full wipe i flešaj striktno ovim redom MODEM, BOOT, SYSTEM(to je ROM) i na kraju SuperSU.
Kad te twrp pita da instalira SuperSU stisni NO
Moraš imati twrp 2.8.7.0 jer inače nećeš moći flešati
Ajd sad javi kak je prošlo.
Bookmarks