Pustena nova OTA nadogradnja v20t
Nista bitno, neka google zakrpa.
To ti je obavezno
Pustena nova OTA nadogradnja v20t
Nista bitno, neka google zakrpa.
Zadnji uredio ivan.grdic : 29-08-2015 u 21:17
.....stavio sam sa v 20i na v20t,( LG G3 32GB Vip) ....i to 1.put prek LG PC Suite,mogu reči da je sve glatko prošlo i sad testiram...bateriju,brzinu ....fluidnost i sl....napišem dojmove za koji dan ....lp
Navik On živi,ki živi pošteno!
Kada napravim backup citavog ROM-a, i nakon nekog vremena npr. kada isprobam razlicite ROM-ove, uradim Restore onog kojeg zelim, da li to utice na stabilnost i brzinu rada.
Skoro sam tako mijenjao ROM i vratim se na stari koji sam koristio odredjeno vrijeme, i veoma cesce mi se desava da laguje, ili se neka aplikacija crash. Prije restora sam sve ocistio sto se tice starog ROM-a.
Ne bi smjelo utjecat.
Još uvijek to nije global verzija nego lokalna nadogradnja određenog tržišta kao i v20p koja ne donosi ništa novo. Zadnja službena nadogradnja je v20i koja će vjerojatno i ostati do izlaska Marshmallowa.
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:47 ----------
Gle, ako stalno vraćaš backup raznih romova baziranih na KitKat i LOLLIPOPu trebao bi svaki puta flešati i odgovarajući modem osim ako nemaš najnoviji twrp koji backupira modem i fleša ga prilikom restorea.
@bpodnar
Meni nije bitno jel v20t global ili lokalna nadogradnja,sami kazem da mi je ova v najbolja do sad na lizalici,ponajvise zbog baterije...idem spat oko 24h,a na mobu jos 45-50%bat.uz iznadprosjecno koristenje moba....
![]()
Navik On živi,ki živi pošteno!
Ajde neka
POMOC brzo upravo sam napravio clean install sve radi super ali mi se updejtalo 109 JEBENIH bloatwer appova kako da to ugasim da ne napravi jel je update krenuo sam kako da to iskljucim nemogu imat mob sa 109 appova koje uopce ne koristim bas sam i zbog toga radio upejt preko lg flash tola da se rijesim t.com hrvatskog blotwera i sad dobijem jos vise smeca sa novom verzijom čistom kako je to moguce?
---------- Post added at 08:22 ---------- Previous post was at 07:50 ----------
i jel moze link za 20u verziju molim vas!
Zadnji uredio Emo : 07-09-2015 u 08:45
Izašla je nova verzija softvera v20W. Za sad nema kdz već bumped verzija koja se fleša preko recoverya
Ima kdz prijatelju. Treba upload?
Jbga ja nisam našao. Stavi link
Ajd probam orvo pronaci u downloads
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downlo...D85520w_00.kdz![]()
Pozdrav,
OneClickRoot + recovery link na Mega ne radi. Ima li neki novi link?
Ima li nekih novosti u vezi funkcioniranja Smart Covera sa Xposedom za LP?
Koju verziju imaš?
v20h
https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347803646 root
Autorec d855 playstore
Hvala!
Možda da se apdejta link na drugoj stranici?
Pozdrav.
Možda, nismo moderatori pa..
Evo da s vama podijelim kako sam se uspio riješiti t-com bloatware-a nakon što me isti iznervirao da nisam mijenjao ROM pola godine .
1.Root-at mobitel
2.Instalirati ES File Explorer
3.Instalirati Super SU
4.Enable u ES FIle Exploreru Root Explorer ( Pod Settings-ima je ) nakon čega će Super SU iskočiti i treba ga se dozvoliti
5.U root se ode pod data/.OP/TMO_COM/apps i sve .apk unutar toga kopiraju na sigurno te se na uređaju izbrišu
Prilikom svakog sljedeceg Flash-anja Stock ROM-a nece se automatski instalirati 109 aplikacija + dobili ste 0.9 GB memorije na mobitelu![]()
To se brže riješi full wipeom kroz custom recovery. Ipak hvala ti na ovome
Ljudi trebam info. Danas zakopčam mob na Pc suite i nudi mi naravno update na V20T, kako sam bio u gužvi, pritisnuo sam da mi napravi upgrade, bez da mi ostane sve na mobu. Da li postoji kakav program za vraćanje slika ili mogu zaboraviti na njih? Mulac, nisam si napravio backup.
Ako su slike bile na internoj memoriji umjesto na kartici, onda zaboravi. Kad se obriše sa memorijske kartice slučajno, onda se može vratiti većina
Bookmarks