Imao sam cloudy 2.3 i 2.4 verziju. Sve je to krasno u početku, ali se kasnije vide bogovi koji su banalni. Npr netko me zove, javim se zacrni se ekran, linija radi, završim razgovor ali se ekran ne pali i jedino ga mogu pokrenuti da izvadim bateriju, meni je to užas. Bilo je frke sa navigacijom. Sada sam na v20p root, xposed, nova launcher, ikone prilagođene mada još dosta kemijam sa ikonama. Trenutno radim grupe tako da zanemarite neurednost.
![]()
Zadnji uredio rkoren5 : 10-07-2015 u 17:02
Opa,super jos samo da ih malo poslozis i to je to..
Za koji dan cu napisati tutorijal ali najvjerojatnije u drugoj ili cu ovdje u jednom postu staviti kako napraviti da baterija traje najduze a da pri tome vam rade sve aplikacije.
Posto sam ja bas pravi heavy user uz malo tweakanja sam uspio nagurati SOT na 4:37 minuta..
Izvorno postao ndamjan4
E super, to ce vjerojatno svima nama dobro doci !!!
Ja sam posle Cloudy 2.5 presao na Lion rom 5.1 koji dolazi sa Gabriel Kernelom i za sada je to to, ne vidim nista bolje, ovaj Turcin je dobro odradio posao, a ima i big caller foto dialler, sto me posebno raduje, pozz
Evo ti ovde, cudi me da neznate Turkbeya, legendu Lg G3-ojke???
https://plus.google.com/communities/...57502456559285
Ajde baš ću probat sutra stavit taj rom pa da vidim kroz idući tjedan kakav je...
To je za D855 verziju?
Probao 2.5 i skinuo ga nakon jednog dana, opet sam na 1.2 (4.4.2) i to je to, jednostavno mi ne paše ni kako 5.0 izgleda ni kako radi, odnosno fale mi neke stvari kojih se ne želim odreć, dok istovremeno su mi neke nove stvari totalna glupost.
Btw, cijela tema sa ROM-om na xda je obrisana, ostala samo Q&A.
Samo da izvijestim ekipu da sam stavio Lion Rom 5.1. Onako na prvu, cak bih rekao da mozda malo jace trosi bateriju. Instaliran je danas oko 13.30 a sada je baterija na 62%. Moguce da dok je sve updateao da je tu pocuclalo malo vise baterije. Onako na prvu sve radi normalno, bez trzanja i sl. problema. Dam mu priliku par dana. Sto se tice izgleda, meni to sve isto tj. i cloudy i ovo potpuno jednako samo sto ima predinstalirano xposed i 3mint battery....
..... nakon duže vrimena evo i mene opet
cloudy mi se nije htio inst.
izvrtio više raznih romova
i vratio se (kao i uvik) na bliss pop
LIVE LONG AND PROSPER
LG G3 3/32
Evo se ipak vratio na Coludy nakon Lion roma. Nekako mi se cinilo da trosi bateriju dosta vise. Instalirao Cloudy 2.5 i sve pet...nama nikakvih problema. Baterija postojana.
Pozdrav svima, opet ja...
Da li ubacivanjem Custom ROM pored poboljsanja performansi, zrtvujem neki drugi segment mobitela (recimo kamera), da li je kvaliteta slika ista kao kod originalnog softvera.
Koji ROM bi ste preporucili? Najvise volim "cisti" android, bez ikakvih kozmetickih dotjerivanja, koji je po tom pitanju najstabilniji, najkvalitetniji.
Odlucio sam da ubacim Custom ROM, jer u zadnje vrijeme primijeti se lag, sporo otvaranje aplikacija, sve ikone sa home screen-a nestanu na par sekundi, a mobitel uopste nije nabacan nepotrebnim aplikacijama.
Custom ROM se stavlja uglavnom kad već znaš što to točno znači i što time dobijaš. Ovo tvoje nije taj slučaj. Skroz moguće da se tvoja situacija može riješiti ubacivanjem alternativnih aplikacija, recimo drugog launchera (zašto bi morao koristiti ono što dođe sa ROM-om?), te isključivanjem aplikacija koje ne koristiš. Sve u svemu, istraži opcije i odaberi najbolju, a ne ko muha bez glave probavati nešto jer si "čuo da to nekima pomaže".
Koji je najbolja verzija stock roma za G3? Po mogućnosti da je čist i bez bloatwarea![]()
Stavi si BlissPop i miran. Upute su ti u prvom i drugom postu, za flešanje custom roma moraš rootati mobitel i instalirati custom recovery. Uživaj!
Evo uzeo i ja g3 pa cemo se malo vise druziti na ovoj temi sad
I nisam nešto oduševljen nakon g2 ali sto je tu je.
a ja sam ga dobio slučajno ali meni je odličan
LIVE LONG AND PROSPER
LG G3 3/32
Da li je jos neko imao problema s BlissPop ROm-om.
Sve uredno sam uradio, i prilikom prvog boota, nista se ne desava 30 minuta, ne ide dalje. Animacija se vrti u krug, al nista ne reaguje.
Ponovo instalirao isti Rom, ista situacija.
Na kraju instaliram CloudyG3 2.5, sve uredno zavrsi, uspjesno instalirano, boota se uredno.
Moraš prvo napraviti full wipe ako si imao neki drugi rom instaliran i obavezno nakon instalacije prije reboota napraviti wipe cache i dalvik
Prvi puta sam na cisto instalirao ROM, ali nakon instalacije nisam radio wipe cache i dalvik, moguce da je do toga.
Hvala.
Bookmarks