polako, nitko nije odma sve naucio. Sve ima u prvom postu, za ostala pitanja - pucaj
![]()
Ma stvar je u tome što prije rootanja i flashanja novog uređaja uvijek volim pročitati što više vodiča i što više feedbackova drugih korisnika. Tako sam radio s Desireom, tako sam radio s HOX i uvijek ću tako raditi :-)
A kako primjećujem iz mnogo izvora, root metoda opisana u prvom postu radi probleme na D855 s LP.
Zato pitam, je li ovdje netko D855 sa stock LP uspio rootati OneClickRoot metodom? Samo to :-)
Upute za rootanje su napisane za KitKat i naknadno za Lolipop. Koliko ja znam nitko odavde nije imao problema prilikom rootanja ovim metodama koje sam naveo. Problemi se pojavljuju ako probaš rootati KitKat metodom od Lolipop. Nakon svega kolega bender007 se potrudio i napisao aplikaciju koja za uređaje na LOLLIPOP u koja automatski roota i instalira twrp. Ti čitaš po drugim forumima kakve ljudi imaju probleme, a i sam znaš da ima budala svakakvih pa klikaju što treba i ne treba pa sjebu telefone. Ja garantiram za ono što piše da to radi, a ti sad vidi hoćeš vjerovati u to ili ne, odluka je tvoja.
Čitao sam na XDA i još ponekim forumima. Sve 5, to je informacija koju sam tražio. Thnx!
Samo da ti kazem,svi pricaju kako su presli s ovog, onog na lg i kako je tesko, osobno sam imao sve osin sonya i bome ovo je najlakse ikad. Uskoro se nas par seli sa xda pa cemo napraviti stranicu(ja cu za appove, jedan za romove i 2 za kameru, neki vec znaju te osobe
, pa cemo sve na jednom mjestu drzati) i bude jos lakse i bolje
Svaka čast dečki.
Nego, nisam tak aktivan na ovom forumu stoga nisam baš upoznat s korisnicima. Vidio sam da na XDA ima nekoliko opakih hrvatskih developera. Koji su vaši nickovi na XDA? Možda sam vas i opazio :-)
Moj je uvijek isti![]()
Bit ću aktivniji na ovom forumu tak da vas sve malo bolje upoznam :-)
Sve u svemu, svaka čast ljudi, super ste zajednica!
Ti si jedan od rijetkih koji se prvo raspita o mogućim problemima prije nego krene čačkati mečku, neovisno koliko iskustva imaš i koliko uređaja si promjenio. Svaka čast na toj praksi i od mene imaš samo respekt, a bahate ulete ignoriraj. Kad bi više ljudi tako razmišljalo, tutoriali bi započinjali sa "slijede potencijalni problemi na koje možete naletiti prateći ovaj tutorial". Stara Desire škola, tko ne pita...
Sori za off, nastavite gdje ste stali
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Opcenito, 100%
Ma neeee.sorry ali zaboravio sam smjeska staviti,samo sam se salio..
Pitaj sta te muci i dobit ces odgovore ovdje jer uma nas par aktivnih koji uvijek pratimo temu..
A ti benderu obavezno da najvis ili stavis link od sajta kad se otvori jer mi se onaj xda zgadio...
---------- Post added at 14:46 ---------- Previous post was at 14:40 ----------
Poslo sam ti link u pp ali evo stavit cu i ovdje jer me jos par ljudi pitalo.
To su icone od go launchera ali se mogu koristiti i preko nova launchera.
http://m.downloadatoz.com/apps/com.w...reenshots.html
Kad slozis postaj slike..
Moze li se kroz tutorijal iz prvog posta downgreadati s lolipopa na kitkat?
Moze, kakav god da je kdz.
^ Sem poslednje slike koja je malo doradjena u PS,ostale su original.
Pogledaj exif info ;-) Nista dodatno cackano ;-)
LG G3 stock kamera
Nema, maknuli https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952592727
Nasao sam u medjuvremenu ali si me preduhitrio s postomSad cekam da se reboota
Moram prepraviti to sve, imam puno posla oko toga i ostalih appova![]()
Evo nam i CloudyG3 2.5 izasao, jel probao tko ?
ja ga vrtim otkad je izašao, nemam zamjerki...
Sve isto ko i prije, baca onu grešku da su se postavke ugasile i ponekad (rijetko) se zna ugasit dok slikaš i moraš izvadit bateriju van inače ne reagira.
Desilo se i par puta radi navigacija i netko me zove, mob odzvoni dvaput i krepa...
Bookmarks