Ma ništa to nije novo, nadogradnja lokalnog operatera u Španjolskoj
Je li netko isprobao 20P verziju na 16/2.
Ma ništa to nije novo, nadogradnja lokalnog operatera u Španjolskoj
ja jesam, i prezadovoljan sam
inace sam probao valjda sve romove sto postoje, a zbog kamere, baterije i opcenito stabilnosti mi je ovo bila dobitna kombinacija; cloudy2.2, rin kernel, oc 2.7, ctt mod 75 beta2, governor conservative, aosp tema, i to je radilo super, ne bas uvijek onako super glatko kao na aosp romovima (koji su mi previse bateriju sisali), ali odlicno.
i onda sam iz zayebancije probao 20P kad su sredili i njegov kernel http://forum.xda-developers.com/lg-g...stock-t2961073 i mogu ti reci da je ovo do sada uvjerljivo najbolji stock rom, brzi i fluidniji od svih custom stock based romova
brzina i fluidnost odlicni i bez zamjerke, i to bez ikakvih modova. (prebacio sam si jedino governor na conservative jer mi onda bude jos ugladenije skrolanje i animacije)
to je na 2/16 modelu, ovih dana cu probati i na 3/32 da vidim da li je tolika razlika i na njemu
poz
Hmm..koliko sam ja služio P i je samo za 16GB modele...
Procitao sam danas na Bug forumu da je njih par korisnika g3 stavilo v20p verziju u na 32 gb i da radi super.Cak je jedan korianik napisao da je je i baterija za nijansu bolja..
Nije. Evo ja imam 32/3 i radilo je sve OK. Pošto sam novi korisnik G3 vratio sam se na Cloudy iz jednostavnog razloga da ne štelam sve is početka. Jer u tjedan dana koliko ga imam probao sam sve što se da probati. Od stock roma mi je Cloudy 2.2 OK za koji se nadam da će se nadograditi na P verziju, a od CM verzije sviđa mi se BlissPop.
Zadnji uredio Nefil : 20-05-2015 u 14:34
Ja cu danas staviti taj kdz v20p pa ako prica nije istinita vratit cu se opet na v20i...
Javi dojmove....
Navik On živi,ki živi pošteno!
Skinuo v20p , no ne znam da li je za 16 ili 32gb pa me frka flesat. Nigdje ne spominju. Da li se da to kako provjeriti?
Pa jel znaš čitat pobogu?
Sve ti piše u postovima iznad.
Nisam skinuo sa linka navedenog ovdje, zato pitam
Ivane, bez obzira, internetom kruži jedna verzija tako da je to isto
pozdrav gospodi na forumu i svake pofale na stranici za pocetak... iman G3 jos od 10.miseca,i evo nemogu ni sam virovat da san ga tek jucer roota nakon svih tih miseci,al eto...bio mi je odlican sa nadogradnjama,ali nisan moga izdrzat i stavio san Chupachups 4.2 rom da vidin kako to ide..zasad je ok,vidicemo ponasanje baterije ovih dana,naravno stavljena je i tema cokoladna koju ste vec ranije pofalili i izgleda odlicno...e sad me zanima sta kazete o tom xposedu,sto se s njim desava i jel uopce radi kako triba na Lollipopu? puno san cita forum da kazen,nemojte me sad neki napast da citan stranice jer san cita i po 4-5 puta ovih dana heh...nekima radi a nekima blokira taj smartcover kako vidin,a bas bi tio instalirat to jer bi tio prominit malo ove softkeyse,stavljat teme i ostale zabave,zivciraju me malo ovi softkeysi obicni a i ovaj lockscreen od LG-a dosadni... P.S. probava san inace skinit sa 1.stranice xposed framework zip.datoteku ali neradi link,zato pitan vas ovde te neke stvari i sta se desava...
Neću osobno ti ne mogu ništa konkretno odgovoriti jer ja koristim custom rom na KitKat-u ali od mene imaš pohvalu za ovaj obziran i pristojan način na koji si se uključio u temu.
Sretno.
he he isti si kao ja
sve radi osim smart covera i weathera a za to riješit imaš benderovu aplikaciju koja ti ih makne
skini sa xda exposed framework, exp. instaler i nađi g3 tweaksbox i igraj se
obavezno makni prvo one dvi apks od lg inače problemi
meni sve to radi na stock romu (v20i) sa dark čoko temom
probao sam i neke druge teme, rade, ali ova mi je najdraža
LIVE LONG AND PROSPER
LG G3 3/32
Jel ima opcija da npr dok vozim, mob na stalku, kazem npr otkljucaj se, kad se otkljuca, zovi tog i tog?
Zafaljujen na informaciji.. Znaci maknemo cover i weather i sve 5,provacu sa instalacijon sa xda pa ce valjda bit sve ured.. A eto ja san na 20h na Chupi,nisan probava taj 20i jos,samo da mi je sad nos neke promine kazen ti oko softkeysa malo doradit i isprovat jos nesto tema i zadovoljan..
Taman sam se htio poigrati sa tim Xposed-om kad li ono ne radi link iz drugog posta.
Gdje mogu skinut taj framework za lolipop?
Narajcalo i mene danas pa sam i ja napravio Xposed i kupio G3 Tweakbox
Skinuo sam sa xda, ostatak iz prvog linka radi. Samo budi ziher da staviš Xposed pa xposed helper iz recoveryja.
Zadnji uredio lujo_zgb : 24-05-2015 u 16:48
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Skinuo sam framework koji sam linkao sa XDA, stavio ga na microSD i flashao iz recoveryja.
Nisam stavio helper jer sam mislio da ću moći preko flashify. Počela mi se javljat ona greška sa vremenom i caseom, ugasio mob, izvadio SD i na SD stavio helper. Bootao u recovery, flashao helper i rebootao. Nakon reboota instalirao xposed APK i to je to.
Javljao je nekakvu grešku pri prvom bootu vezanu za xposed, ali radi sve normalno.
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
pa ja sam sve kao i ti samo nakon kaj sam fleshao helper nije se htio bootat. Pretpostavljam da nisam dobar framework flashao.
eto ima nas jos koji su nestrpljivi oko xposeda,lipo... ja nisan probava jos jer nisan ima vrimena ali sutra cu stavit,cita san puno o tom na xda i stvarno puno ljudi ima sta se tuzi jer gube taj smartcover i lg weather...mislin ne zanima me uopce smartcover a pogotovo weather,sta in predstavlja taj weather? zar nisu bolje za vrime aplikacije weather&clock widget ili weather xl? cak su i vizualno bolje...
@n3m3s1s Mozda ti ROM u nekom konfliktu? Ja sam na Chuppa 4.2.
@Oliver_Queen Weather ti je na lockscreenu problematican. Mozes ukljuciti animaciju vremena oko sata, a to ne dela kad stavis Xposed. Ovi na launcheru nemaju veze.
Bookmarks