Ja sam oduvjek na androidnow romu. Probao i chupu i cloudy al ovi mi je kozmeticki bolji. A pogonski nemaju razlike.
Ja sam oduvjek na androidnow romu. Probao i chupu i cloudy al ovi mi je kozmeticki bolji. A pogonski nemaju razlike.
Ja cekam da ga bpodnar stavi na prvu stranicu onda znam da je to to..
A ionako mi vise nije ni bitno jer cu navjerojatnije napraviti sutra preorder za lg g4 ovdje:
http://www.sancta-domenica.hr/mobite...preorder.aspx#
Ova novoizašla verzija v20p je nadogradnja lokalne naravi za Vodafone u Španjolskoj i kako je netko već primjetio za verziju d855 16gb. Dakle, vjerojatno ništa novo u njemu. Uzgred budi rečeno 11.5.2015. izašla je i verzija v20h(vjerojatno nešto poboljšana) za T-mobile HR za oba modela.
P. S.
Ako bude v20p global ili euro verzija onda ću staviti link, do tada mislim da nema potrebe mutiti vodu jer se pojedinci ionako ne snalaze u toj šumi verzija softvera pa neznaju jel to ide na njihov uređaj ili ne.
Zadnji uredio bpodnar : 15-05-2015 u 13:41
Rootana P verzija
http://forum.androidnow.pl/threads/1...9639#post79639
![]()
Zadnji uredio BrunoRaul : 15-05-2015 u 16:21
Unfortunately, LG patched BUMP 
Kernel is the V20i
Ili u prijevodu imaš v20p sa dušom od v20i jer se v20p ne može rootati
Ali lg je patchao bump za g3 vec na prvom lollipopu. Isto mao za g2.
pozz ,imam lg g3 32 gb vec skoro pola godina a verzija mi je jos uvijek na 4.4.2..u cemu je problem? vjerovatno je negdje pisano o ovoj temi ali ne mogu je pronaci,,hvala puno..
Problem može biti u puno stvari, od operatera do regije odakle je uređaj. A možda nisi nikad ni pokrenuo provjeru ažuriranja softvera. Pročitaj prvi post pa ćeš skužiti što ti je za činiti
naravno da jesam provjeravam svaki dan vec pola godine hehe ali nista ,,a ne smijem da se usudim da probam sam ovo sa prve stranicemobitel je kupljen u Sarajevu inace sve super radi bez greske jedino mu je to mana
![]()
When you need a goal, you need Thierry Henry
Ma ne brini, sigurno je sve. Ako hoćeš zadnji softver slobodno ga flešaj, ništa mu neće biti
Ili čekaj i dalje... Sretno ti bilo s tim.![]()
haha valjda ce mi mobitel da prezivima nemoj da vise cekam
kontam ovo sve evo sad sam se bacio na akciju ali kad sam skinuo driver ne mogu da ga otvorim i instaliram?
Da nemaš možda Mac OS?![]()
kad kliknem pise mi da koristim najnoviju verziju softvera za OS? sta znaci to ? iskreno ja sam laik od ovog:=:
Da ti nisi slučajno skinuo LG driver i ostalo na sami mobitel?
nisam drug na laptop skidam , sve sam skinuo kao sto je navedeno osim tog driver nece da otvori link nikako?
Popravio sam sada linkove, rade.
Androidnow?
Jesam ako na to misliš
Brži al mi je baterija slabija
drug hvala puno instalirao sam sve ,,mega je brzojedino mi baterija brze se prazni
i to puno brze
![]()
@Thierry jesi ga resetirao na tvorničke postavke nakon nadogradnje?
Bookmarks