A to od tvog frenda s3v3n-a rom![]()
A to od tvog frenda s3v3n-a rom![]()
jesi probao ovo?
koliko sam razumio ovo je na bazi stock-a plus dodaci
ja sam trenutno na stocku ali dosta sređenom po mom guštu pa mi se baš neda minjat
ali ako je dobar rom zašto ne
---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:47 ----------
hvala!! našao sam blackout apps i radi
samo nema vibera
LIVE LONG AND PROSPER
LG G3 3/32
Di si našao tu blackout apps? Ja je nemogu naći...
PREDATOR
Jel mi neko moze potvrditi i reci jel koristio onaj one 1
Click root na loliju i jel radi?
Link sam satvio na prethodnoj stranici...
Znaci zelim sam root i da mogu g3 tweakbox i titanium instalirati.
Nikakvi twrp i recovery jer sam mutav za to..
Ajde bpodnar ukljuci se malo..![]()
Ako si toliko "mutav" da ne znaš ni staviti custom recovery, onda ne znam baš da bi uopće trebao pokušavati raditi ovakve stvari.
Jesam brate toliko sam mutav.
Prije samo stavim novi stock update kad izadjem i purple drake root i ,su i kad je zavrsen root stavim twakbox i ciao.
E sad na loliju v20i i sad je malo drugacije.
Pa me zanimalo jer ovaj oneclick isto samo spojim mobitel odradim to laganini i nista vise..
Ne treba mi custom recovery osim ako nije nuzan a to me i zanima i zato pitam jbg..
ja sam ti odgovorio
sve radi i slobodno stavi
ja koristio - SRKtool_1.0.5_droidth
---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 11:44 ----------
nemam link ali googlaj ovo - TBO (teamblack out)
skineš njihov updater na mob i samo pratiš upute
LIVE LONG AND PROSPER
LG G3 3/32
stavio sam Android 5.0 Lollipop i sad stalno pri restartanju ili gašenju i paljenju mobitela(LG G3) dobijem sljedeću poruku:
WARING!
Current version is not
avaiable for user.Can"t
find matched cust for NT-
code mcc/mnc(21901f),
subset(ff)
znači ta poruka mi se stalno javlja i nakon nekog vremena se makne dakle što to znači i kako to maknuti
i sve je orginal nisu stavljani nikakvi romovi niti je mobitel rootan
Zadnji uredio robi64 : 14-05-2015 u 13:54
Robert-Honor Magic V2
Pretpostavljam da factory reset nije rađen nakon prelaska na lollipop?
i kako to napraviti?
Robert-Honor Magic V2
Postavke/Standardno/Arhiviranje i reset/Reset podataka
Ta ajmo je nazvat "greška" se pojavljuje na mobitelima koji su bili brendirani, konkretno na uređajima iz T-mobilea, drugi nisu zahvaćeni time koliko sam čuo, a pojavljuje se bez obzira da li se fleša stock Lollipop putem LG flash toola ili ga flešaš OTA. Mene je to jedno vrijeme isto kopkalo o čemu se radi, ali nisam to uspio popraviti tj. izbjeći. Čak sam vratio na zadnji KitKat koji je bio aktualan za uređaje iz T-mobile (mislim da je verzija v10c bila) uz sve moguće brisanje i resetiranje i nakon toga sam napravio ažuriranje softvera OTA na Lollipop v20E i opet se pojavi ta greška. Ako je telefon iz T-mobilea tamo pod verzijom softvera ti piše v20x-219-01, a u ovima iz Tele2 i Vipa i uređajima iz slobodne prodaje piše v20x-EUR-XX. Na KitKat stock softveru nema te greške koju god verziju da flešaš.
Koliko sam ja ovako uspio skužiti iz nekog razloga nije usklađen build stock ROMa sa samim uređajem tj. kao da nije uopće taj stock Lollipop namijenjen za T-mobile uređaje, ali obzirom da ta "greška" ne utječe na normalan rad uređaja možeš ju slobodno ignorirati.
---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:09 ----------
To ne pomaže u otklanjanju one "greške".
Bravo. Svaka cast
Zašto si radio reset kad to ne pomaže? Nisi vidio da sam to naveo nekoliko postova prije? Ta nazovi greška nije u stvari nikakva greška jer ne smeta ničemu. Neće ti mobitel raditi ništa bolje ni lošije zbog toga.
znači root i custom recovery - otiđi na xda forum nađi chupachups post i tamo nađi cust restore i flashaj ga sa custom recovery
meni je radilo na chupa romu a hoće li radit na stocku neznam
http://forum.xda-developers.com/show...96&postcount=3
bilo mi dosadno pa sam tražio i našao
Zadnji uredio ferry013 : 15-05-2015 u 11:23
LIVE LONG AND PROSPER
LG G3 3/32
http://t.co/Niy4K2qQXs (A6DS Vodafone)
P verzija (pretpostavljam) za 16gb
Zasad samo ova. Nekuzim se al kako pise vodafone, mozda su je prvi izbacili
Bookmarks