Možeš, opleti samo iz recoverya
skinuo ga već
i mogu li ga samo fleshat priko roma
Možeš, opleti samo iz recoverya
idem!!
---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:03 ----------
sve radi samo je sada u about phone chupachups kernel
ima li ko iskustva sa ovim službenim stockom koji je bump-an pa se može fleshat sa twrp-om?
Daj pojasni...nisam razumio
Pretpostavljam da misli na ovo http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2961073
[stock][rom][v20i][bumped] [5.0] [d855] (NEW 15-03-07)
je baš na to!
A to, pa to ti je stock rom bez ikakvih dodataka ili bilo što da je dirano po njemu samo što je rootan. To je bilo u početku aktualno dok se stock lollipop nije mogao rootati pa si morao vraćati na KK i onda sa njega flešati taj rootani L. Sad ti je to praktički nepotrebno jer kao što znamo postoji root za L.
kratki update: to radi
stavio cloudya - radi
fleshao supersu mob umro u ruci
total mrtav nemože ga se upalit ni bilo šta drugo
odnio ga u servis
Pa jesi ga probao staviti u download mode?
Zasto odma sve u servis. Vidio sam da je jedan po njihovoj stranici pisao lose protiv njih i onda sliku prilozio gdje mu se vidi superSU itd
Ljudi često puta trče pred rudu. Ako se ne može upalit ne znači da ne ide u download mod, znači samo izvaditi bateriju, vratiti nazad i ukopčati USB držeći volume up. Ili probati ući u recovery. Ja bi prvo to probao, ali to sam ja.
sve sam to probao nije mi ovo prvi brick (treći na ovom) ali ovaj put je totalno mrtav
žao mi je što ti je otišao mob, ali...zbilja mi nije jasno kako si to uspio ( i to još dva puta prije ovog totalnog brick-a, bar tako si napisao post iznad ), @bpodnar tutorijal na prvim stranicama je vrlo jasan i jednostavan ,isto tako i na xda pojašnjenja za svaki rom su precizna, youtube video tutorijali postoje... zbilja ne znam... loša sreca valjda...
samo mislim da nije dobro , upuštati se u neke eksperimente izvan uputa i tutorijala ako nisi potkovan predznanjem...skupi su takvi izleti u nepoznato( eksperimenti ) ,,, naravno ovo je samo moje mišljenje, svako radi kako misli da je najbolje... valjda
Nije mi jasno zašto si išao instalirati super user na rootan ROM? Zar nije došao predinstaliran? Da ti nisi slučajno se igrao sa kernelima?
---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
Da, sad vidim da si to bio ti prije par dana ispitivao u vezi kernela pa si stavio od chupachupsa na cloudy, cccc...
nisi pogledao dobro; chupa rom pa kernel od chupse, pa stock rom (bumped) pa cloudy
i sve je to radilo normal
onaj bumped je tražio flash supersu
i na kraju se to ponovilo na cloudy
po meni sve to nije razlog jer je mob doslovno umro u ruci mi
po meni i po kopanju po netu i po xda najvjerojatnije otišla matična
i nisam prvi ni jedini
događalo se i drugima koji nisu radili ništa
pa vidit čemo za pet - sedam dana
Sretno sa servisom! Koji servis je u pitanju? Jesi ga odnio na garanciju?
e da i kad flesham rom ja brišem sve system. cache, dalvik i data
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
hvala!!
zvao lg hrvatska i njihov ovlašteni servis u splitu je mr-servis
i imam garanciju
Ne spominji garanciju i rootanje u istoj recenici ferry. Nadam se da te nece otkantati
Ako je riknula matična, što je vrlo vjerojatno, nema šanse da dokažu da je uređaj bio rootan. Ako ga netko i pita nešto, nek šuti jer nezna ništa o rootanju i sl.![]()
nadam se i ja
naravno da nisam spominjao root
Mr ce ti opet poslat u agram
rekli su da neće
Za nekog tko ne premalo opcija probao: download mode, factory reset i na kraju "pomoc na forumu" - previse se igras s mobom. Sljedeci put potrazi pomoc, barem nekih 100njak mobova sam unbrickao na xda
Sad je nebitno. Mob je u servisu.
Javi samo ishod servisa.
Bookmarks