ja probao hrpu romova u zadnjih par dana
sad sam na cloudy
Evo da se pohvalim, vozim se trenutno na BlissPopu 2.3 Official CM 12. Sve radi, bakterija dobra, xposed i g3tweaksbox rade, Bluetooth pozivi rade besprijekorno. U samom ROMu sadržane su velike mogućnosti tweakanja tako da će nekome i to biti dovoljno. Preporučam svakom tko želi malo promjene.
ja probao hrpu romova u zadnjih par dana
sad sam na cloudy
Odlično, nadam se da ćeš nakon par dana korištenja napisati dojmove korištenja svakog od instaliranih ROM ova![]()
hmm izgleda da mi se više sviđaju oni na bazi stocka (chupachups, cloudy)
---------- Post added at 19:50 ---------- Previous post was at 19:47 ----------
sa dark themom (CC4_Chocolate_Aroma_1.1)
voolim crne ili jako tamne theme
I ja koristim ovu kombinaciju, doduše nisam znao da je za čoksu izašla 1.1 verzija :/
je i sviđa mi se
Ta čoko tema ne radi na Cloudyu? Ili radi?
Mislim da ne
Da, vidio. Šteta.
A ChupaChups nikako na novu bazu. Još uvijek stoji na H.
Pa mislim da ništa bitno nema sa i verzijom, a na kraju ima kernela sa v20i, flashas ga i imaš Chupu na i
Bila su najave za v20k za Europu ali mi se čini da to neće zaživjeti, čini mi se da su se skoncentrirali na Lolija 5.1 i po najavama rade LG UI 4.0 koji je svijetlo dana trebao ugledati na G4 ali se (neslužbeno) 'navodno' testira na G3
Zadnji uredio zvonac : 10-04-2015 u 23:57
Pa Cloudy ti je na 20K
Ništa nije na 20k jer 20k nije ni izašao 20i je zadni
Edit: Sorry sad sam vidio na xda da je izašao 20k prije par dana, vjerovatno će i Chupsa dignut na tu verziju za koji dan
Zadnji uredio zvonac : 11-04-2015 u 08:32
Uvijek provjerit činjenice![]()
meni čoksa radi na cloudy
Nakon malo pomnijeg provjeravala činjenicaCloody je na 20k ali portanoj korejskoj verziji koja je izašla još krajem siječnja, ova 'i' verzija je ustvari najsvježija a po svemu sudeći ništa do 5.1 se neće izdavati
![]()
Tako je.
No ova portana se ponasa kao sluzbena.
Ja isto malo malo pa probam neki rom. Evo sad sam zadnji isprobao BlissPop 2.3 official, super je, sve radi odlično, dobra baterija, jedan od boljih CM romova ako ne i najbolji, ali ne mogu se naviknuti nikako na CM sučelje. Uvijek se vratim na stock KitKat.
i ja sinoć (kasno) stavio bliss i jutros ga maknuo
stavio fažol (beanstalk)
maknit ću i njega
nikako mi neleže (i meni) cm romovi samo mi se teme sviđaju
mislim da ću se vratit ns chupachups
Daj bpodnar alo je izasao v20K pa stavi link tamo u prvom postu..
Nije izašao 20k za Europu, postoji korejska verzija na kojoj je cloudy
@ndamjan4
Ja pratim situaciju u vezi stock softwarea, ne brini.
upravo se instalira chupa
mislim da će ostat malo duže
i naravno čokolada tema
Bookmarks