U pravu si sad sam provjerio i nije NTFS.
Stvar je bila u tome da se sjećam kako sam koristeći USB-OTG htio prebaciti neki malo veći film sa moba na USB stick i nije išlo baš zbog ograničenja datotečnog sustava na sticku paa.....![]()
Ispravak, na nekim uređajima/ROM-ovima se koristi F2FS a ne FAT.
NTFS definitivno ne...
U pravu si sad sam provjerio i nije NTFS.
Stvar je bila u tome da se sjećam kako sam koristeći USB-OTG htio prebaciti neki malo veći film sa moba na USB stick i nije išlo baš zbog ograničenja datotečnog sustava na sticku paa.....![]()
Zaboravih napisati da sam korisnik Apple racunala ako je bitno zbog vidljivosti particija. U svakom slucaju mogu pisati i pristupati preko Mac racinala svim formatima windows particija i isto tako Linux particija pa ako je u tom slucaju moguce karticu formatirati u bilo koji foramta samo da radi i da podrzava fileove vece od 4gb ja pre pre zadovoljan.
Dečki, već unazad nekoliko postova odlazite u totalni off topic. Nije moje da pazim na te stvari, ali tema će postati nepregledna i nabacana sa nepotrebnim stvarima. Molim vas da o aplikacijama i tehničkim stvarima raspravljate negdje drugdje, ovo je ipak tema o nadogradnji softvera.
Thread očišćen. Molim držati se teme.
sta nema nekih novih updejta??
Ima, izašao je one click root za Lolipop ali opet ima jednu manu, ne može se instalirati twrp nakon rootanja
Zašto koristiti one click kad ima metoda gdje se može i TWRP stavit?
Pa to je za stock rom ako nekome treba samo root. Napravljeno je kao PurpleDrake za KitKat, pokreneš batch skriptu i imaš root.
---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:37 ----------
Sad sam skužio šta si napisao. Ovo je čisto za one koji nisu baš upućeni kako se to radi i kojima treba samo root iz jednog poteza.
Iskreno, nisam baš uvjeren da bi oni kojima je "normalna" metoda prekomplicirana i koji su preneuki/prelijeni skužiti je uopće trebali imati administratorska prava tj. root, but that's just me.![]()
Upravo to,bolje da nista ne diraju da nebi zeznuli nesto
Da ne bi imali LG G3 "Black Edition"![]()
Also known as "Cigla limited"![]()
može preporuka za doobar custom rom??
Ja ti ne mogu preporučiti niti jedan custom rom jer ni jedan ne radi onako kako ja volim i trebam. Sve ovisi šta ti želiš i očekuješ od ROMa
ma samo da radi brzo, nema bloatwarea i nejede bateriju
shit znači sve
ChupaChups
A nije baš sve shit, probaj CM12, to je AOSP i radi većinom sve. Inače svi AOSP su ti 200 i kusur mb naspram ovih stock look koji su ko i tvornički preko 1gb
hvala idem ih pokušat pronači na netu
mogu ga stavit sa twrp iz prvog posta?
---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:15 ----------
i shit se odnosio na mene i moje zahtjeve od roma
Da, to je glavni preduvjet za flešanje custom romova
dosad sam brick-ao note3 (kinesku kopiju) tri puta, vratio ga dva puta ali treći put nemogu jer su ga prestali prepoznavati svi kompovi
i g3 sam isto brick-ao - bio na lolipopu i root otišao kvragu ali uspio ga vratit na kitekat i rootao ga
znači uspjeh nije baš siguran
Ti si jedan od rijetkih koji su to uspjeli na g3. Baš me zanima šta si napravio?
kako sam ga uništio ili vratio?
Pa kako si ga zbrikao?
radio root po n-ti put dok sam radio nešto drugo, naravno nikad mi nije uspilo, pa sam vrlo bezbrižno to radio po svim upustvima i prvi put sve prošlo, adb itd itd i na kraju izvadio bateriju da izađe iz download moda, restart i dobio krasan brick s natpisom lg i android
Bookmarks