Nije neophodno da ti baterija bude na 100%, možeš i sada to riješiti. Sam postupak flešanja traje oko 3 minute.
e hvala na savjetu i inforamcijama.
uglavnom baterija mi je na 12% trenutno pa cu ga ostaviti nek sa napuni do 100% pa cu onda taj postupak,sigurnjak
---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 16:27 ----------
Zaboravio sam reci da sam na vipu je još v10a verzija,ali nemam nikakvih problema,mobitel radi savrseno..
Sramota je da tako dugo ne izdaju OTA update ..
I sad jump sa v10a na v10h,pa kasnije na v10j..
Bas me zanima koje ce biti razlike..
Nije neophodno da ti baterija bude na 100%, možeš i sada to riješiti. Sam postupak flešanja traje oko 3 minute.
Ako je tako onda odmah idem....
---------- Post added at 16:49 ---------- Previous post was at 16:31 ----------
Uspjesno stavljen v10H, 3 minute bez ikakvih problema
Hvala na pomoci
E sad bi me zanimao taj root...![]()
Zar nisi bio na H već? Imaš tamo link za J, i za root sve piše
jel ovo tutorial za ovaj tvoj PurpleDrake Method ??
https://www.youtube.com/watch?v=bhn1DOd2fEY
nije, ja sam napisao sve u prvom postu, nema potrebe za video tutorijalima.
Uglavnom evo napravio sam i taj root..
E sad idem da vidim taj G3 Tweaksbox,titanimu backup itd..
Jel ima netko kakav prijedlog sta sad instalirati,tj koje aplikacije itd..
Postoji posebna tema s preporukama aplikacija. Ne idimo u offtopic.
Kakva je situacija na v10H?
Ja sam na 10c. Jel sve uredno radi,pritom mislim na fluidnost?
@BrunoRaul, sad je bilo dosta. Već sam te upozorio jednom prije radi ovakvog glupiranja. Većina tvojih postova uopće ne doprinosi diskusiji ni na koji način nego je samo mlaćenje prazne slame i nepotrebno dizanje tenzija te bi se lako mogla nazvati trollanjem. Ne možeš se stalno izvlačiti na to da si glup i lud pa je ovakvo cjepidlačenje potrebno. Smanji doživljaj i nemoj da moram opet upozoravati.
Sta je sa ovim linkom za v10j??? Odem tamo,imam megasync opcoiju neku,nema direktnog downloada?? wtf?
I kad skinem ,stoji zelena kvacica ali moram kao instalirati program da bih ga m,ogao koristiti?
Nakon vise od 15 sati na v10h mogu samo reci da nisam nikako zadovoljan baterijom.
Baterija je definitivno bolja na v10a nego na v10h.
Jedino sto sam napravio novo na mobitelu nakon updatea je da sam ga rootao,stavio modul xposed i g3 tweakboxs,nista vise a sumnjam da bi to toliko drasticno utjecalo na bateriju koja je mi je trajala 60 sati a od toga 4 sot...
Sad pise 13 sati left...
Izgleda da danas ide v10j a ako ne bude dobro,vracam ponovo na v10a.
Glup sam uopce sto vejrujem ljudima na forumima koji misle da mobitel bolje radi na novijim updejtima a ustvari se radi o placebo efektu..
Zadnji uredio ndamjan4 : 11-09-2014 u 11:41
Xposed? Tweakbox? To nije "samo", to zvuči kao potencijalno poprilične modifikacije.
@ndamjan4
Što nisi probao v10J umjesto H?
Kad budeš flešao ponovno, napravi CSE flash ako nisi prije.
Bolje ti je CSE jer onda ćeš eliminirati potencijalni izvor problema ako je do neke aplikacije problem.
Evo upravo presao sa V10H na V10J i odmah sam primjetio da mobitel skoro duplo brze radi na V10J updateu.
Isao sam sa normal,ako bude nesto opet crpilo bateriju onda cu hard reset pa ponovo sve..
Sad kad sam stavio v10j izgleda da sam ponistio proces roota.
Provijerio sam sa onim programom rootchecker i pise da nije vise rootan.
Xposed ne radi kao ni lg g3 tweakbox..
Sta da radim?
Pa rutaj ga ponovo! Svako flešanje poništava root.
Ima li kakvih vijesti o novome updateu?
Nema
Bookmarks