Hehe OK thnx, no smisao pitanja je zapravo bilo "Sto je Resurrection, KK ili LP?"
Ahh lijepi naš hrvatski, zar ne![]()
Hehe OK thnx, no smisao pitanja je zapravo bilo "Sto je Resurrection, KK ili LP?"
Ahh lijepi naš hrvatski, zar ne![]()
Aj probaj da čujemo kakav je
Ne probavam nikad stock da ništa od toga, načekat ćeš se![]()
Haha, malo sam te cimao...
je li netko probao ovaj v20h ?
Probao ja.
Prvo dojmovi su da mi se ne sviđaju ikonice na dnu ekrana ali mi se čini da mobitel radi brže. Za ostalo ne znam jer je tek 2h na mobitlu.
Evo sam stavio i ja. Na ove ikone dolje definitivno treba privikavanje, jako su neobične. za ostalo ću vidjeti, rano je govoriti o bateriji.
Također stavio. Izgleda da je malo brži, a ikone mi toliko ne smetaju. Sad punim bateriju, pa ću vidjet rezultate.
To su standardne Lollipop ikone.
Stavio sam link u prvi post, pa tko želi može skinuti v20h.
Ova verzija V20h, jel' ide na G3 od 3GB ili ?!
Ide.
Ima li jos kaj novog na 20h osim drukcijih tipaka? HVALA
Navik On živi,ki živi pošteno!
Evo i ja isprobavam i sviđa mi se. Imam osjećaj da radi uglađenije nego E i F. Možda ga i ostavim, tko zna...
Daj neki screen shoot sa novitetima...npr.ikone na dnu ekrana i sl.
....i ja razmisljam da odem na 20h.....baterija kakva?
Hvala.
Stavio i ja v20h, šta ću sad. Inače iako su mi OK lolipop ikone na G3 mi nisu sjela. Možda su trebale biti malo manje.
Mali review: v20H koristim zadnjih 24h. Kao što sam rekao i prvi puta jako lijepo, brzo i glatko radi, nema zagrijavanja, sve do sad štima sa aplikacijama-ne ruše se (vratio sam backup iz arhive), baterija iznadprosječno dobra, trenutno je 14h na standbyu, imam 1h razgovora, malo vibera i surfanja, 1h SOT ukupno, baterija je na 80% i pokazuje projekciju trajanja još 40-ak sati, meni je to "awesome" što bi amerikanci rekli. Kako stvari stoje sada, ostajem do daljnjega na v20H. Imate moje tople preporuke za ovu verziju stocka, meni je super.
P.S. Obzirom da sam išao sa KitKata na L, radio sam CSE FLASH.
evo i mene sa 20F na 20H, neke vidljive promjene ne vidim osim donjih ikonica na koje sam se vec i navikao,dalje ću vidjet jer imam ga tek par sati.....ja sam uradio NORMAL FLASH kod instalacije...........
Jucer stavio 20H i vratio mi se problem sa deep sleep-om. Mob se preko noci ugasio i upalio se jedino kad sam bateriju izvadio i ubacio. Srecom da sam se digao prije budilice pa sam stigao na posao![]()
Ja nemam stvarno nikakvih problema, sve savršeno radi, čak sam se priviknuo na "Ne smetaj" profil.![]()
Isto 20h ...super za sad
Moj zadnji je bio V20E pa nisam nista htio stavljati dok ne izadju jos barem 2 updejta.
Upravo satvljam ovaj najnoviji V20H pa javim dojmove...
Bookmarks