Da, bio sam na VIP-u, sad sam na bonbonu... Malo sam picajzla pa me smetaSkinio sam stock ROM za svoj IMEI pa je valjda dobar software za moj build?
Piše ti 219 - 01 a to je oznaka T-mobile mreže što znači da imaš karticu T-mobile. Ta greška nije ništa ozbiljno i ne utječe na rad uređaja, samo javlja da taj software nije isti build koji ide na tvoj telefon.
Da, bio sam na VIP-u, sad sam na bonbonu... Malo sam picajzla pa me smetaSkinio sam stock ROM za svoj IMEI pa je valjda dobar software za moj build?
sve je to dobro, ne sekiraj se.
Unlock stranica iz prvog posta više ne nudi G3.
Tražio sam za LG L90 pa naletio da nema ništa od LGa više tamo![]()
LG serveri ne rade. Kažu trebalo bi biti kodova kroz dan-dva, ali možda i koji dan duže.
Nisma bas u toku jer sam u kupnji auta pa sam svoj G3 malo zapostavio..
Trenutno sam na Lizalici V20D i nisam bas sretan sa baterijom..
Dal je ovaj V20F sta bolji?
Zelim da znam jer izgleda da cu opet ici na KK V10N...
Ja sam se nakon tri dana sa v20f vratio na 10n, brzi je i tecniji, nema iznenadnog gašenja aplikacija, bolji multitasking (chrome drži više tabova bez ponovnog ucitavanja). Jedino mi fali novi task manager nekako mi je zgodniji.
Jel mi netko moze reci najbolji room 5.0 sa rootom. Hvala
Android Now HD 8.3 ako želiš stock look, a za AOSP bi preporučio Dark material ili CM 12
Znaci postupak bih isao ovako nekako. Biti na 4.4.2, napraviti root sa purple. Zatim flesati twrp i onda android now. Ili ide odma direkt preko lg flash toola
AN HD i nije bas potpuni stock look
Za to bi preporucio Cloudy 2.0. On je dobar.
Samo preko twrp, ne ide custom rom preko LG flash tool
Kuzim. hvala Dr. bpodnar
Jel mi mozete reci koja je vasa temperatura cpu-a. Dal' je moguce da na 4g mrezi surfanja cca. 15 min bude temp. 60°. U pitanje je g3 3gb v20f. I koja je ona optimalna temp. Cpu-a?
Je.
Uglavnom je 45-50 kad skoro pa ništa ne radi :/
pozdrav,
da li je netko od Vas probao unlockat g3 sa t-mobile?
link iz prvog posta - piše da nije moguće unlockat uredaje koji su na t-mobile croatia.
ima neki drugi način?
Trenutno su LG serveri za unlock pali pa se neda ni jedan sada unlockat.
nadam se da ce to uskoro rijesit.
al me brine to sto nisam naletio na nikog tko bi unlockao sa t-mobile mreže.. ne kuzim taj tskam
Trebam pomoć. Nakon 2 godine korištenja WP8, dobio sam službeni G3, T-mobile.
Krenuo s prvim postom, jedan firmware, drugi firmware...ali još uvijek imam kompletan T-mobile bloatware na njemu.
Što napraviti da se riješim T-comovog bloatwarea i imam G3 kako ga je LG zamislio, a da si ne poništim garanciju?
Zadnje sam na Androidu bio negdje kod verzije 2.x.x, tako da mi je ovo sve opet friško, pa ne zamjerite.
Evo da ne pišem ponovo http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=1078811
bpodnar
Sad vidim da imas u profilu upisano da ti fon iz tmobilea.
Jesi ga otkljucavao? Ako da, kako?
Sorry kaj forsam...
Otključavanje sam obavio preko one stranice što sam stavio link ali sad su pali serveri i to trenutno ne funkcionira. Strpi se
Ok, tnx. Isprike na nestrpljivosti. Idem radit vanka pa ne bi htio da fon koristim sam na wifi. Inace, bio sam u t-centru i rekli mi da oni twk mogu otkljucat nakon 2 godine. Bez obzira da li sam voljan platit ili ne. Kao da se gubi garancija i takve gluposti.
Bookmarks