Nema na čemu!
Prije 15-ak dana izašao je novi TWRP 2.8.3.0 pa tko želi nadograditi postojeću verziju ima link u drugom postu.
Da javim utiske na v10n. Ovako mobitel se ne prepoznaje, sve se zapitam jel' to stvarno moj G3. Jednostavno uredaj leti, ukljucen hotspot (4g), skidaam po cijeli dan neke aplikacije ni trunke zagrijavanja. Baterija savrsenstvo. Eto topla preporuka
Evo I ja okorjeli Lolipopovac ošo nazad na 10N (al se sada bpodnar smješka)
Lesi se vraća kući
Pa kako? Zašto? Pobogu baja...![]()
Eee, reko sam ja da lolipop nije još usklađen.
Lolipop je još sam sa sobom "na vi" a nije onda ni čudo da ostali developeri imaju problema sa svojim aplikacijam.
No thnx još neko vrijeme ... tamo do 5.2 barem![]()
Nemojte generalizirati za lizalicu da ne valja!! Neznanam kako vama ne radi na romu 20f kako treba?
Meni je to najbolji rom ikad,ma kakav kitkat?!Lollipop na g3 je zakon,mislim da su ga (po mom sudu)malte ne pa skroz usavrsili...
Navik On živi,ki živi pošteno!
Ne radi se o tome da "ne radi" nego već sam negdje ranije napisao da kad stavim 5.0 mi se čini kao da sam ponovno kupio iPhone, fale mi sitnice koje ne rade na ART-u![]()
Nije nitko generalizirao, ja sam rekao da meni ne odgovara radi nekih glupih rješenja i da još to nije onako kako bi trebalo biti. Baja je isto prijavio smetnje i neke mušice oko wireless punjenja i grijanja što je potvrđeno i kod drugih korisnika. Ja ostajem i dalje na v10N ali samo zbog svojih razloga, L je u globalu odličan i preporučio bih ga svakome.
Ma sve ok,sve je stvar navike i potrebe...
Navik On živi,ki živi pošteno!
ApkTool uveo podršku za Lollipop i sad se polako dodaju modifikacije.
AndroidNow HD 8.3 donosi neke sitne modifikacije već.
Šta je taj apktool?
Bome ne vidim 8.3 Koliko kužim, netko je obrisao cijelu početnu stranu od SEVEN-a
---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:51 ----------
Bogme moderator ga obrisa
Ošo je izgleda sa xda, ali zato imade ovo LINK
Otisao je s xda. Ima ga samo na njegovom domacem forumu, forum.androidnow.pl
---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:15 ----------
Apktool sluzi za editiranje aplikacije. Sistemske lollipop aplikacije se nisu do neki dan mogle editirat.
Recimo sada se mogu dodavati togglesi, flashlight kao kratica na duzi pritisak tipke i takve slicne stvari.
E pa to je ono što meni treba, led lampa na vol tipku
E sad samo pričekaj da se developeri poigraju s tim. Brzo će postat dostupne modifikacije s Kitkata (normalno, xposed ne ubrajamo u ovo).
Bitno da je krenulo, a sad Bože moj, nemoš uvijek sve imat.
Kad misliš da si čuo sve
http://forum.xda-developers.com/lg-g...-oven-t2995483
Budala, pa šta ga konj nije odnio na garanciju?
Bolje ga ispeć u rerni uz komad teletine![]()
Što mislite, jel' ovaj tulipan "Made in USA"??
A ne nije!! xD
Vidim da ste imali istih problema kao i ja "current version is not available for user. Cant find matched cust for NT-code mcc/mnc[21902], subset blablabla..." Takoder koji god ROM probao uvijek mi to javi, mob je Tele 2 verzija. Probao sam staviti stock sa lg firmware stranice i isto se javlja greska. Jedino sto se sjecam kad je bio KitKat da je pisalo za verziju softvera V10L-EUR ili tako nekako a sad pise V20f-219 e taj 219 me buni...da li je to tako svakome sa Tele 2 verzijom?
Bookmarks