Daj da razjasnimo nešto, da li si ti uopće koristio LG Flash Tool 2014 ili si nadograđivao preko LG PC suite? I zašto si 2 puta flešao istu stvar tj. V10L?
Telefon je kupljen u Tele2 u 9 mj.sad je gore 10L verzija,koju sam nadogradio putem LG software toola,dakle službena nadogradnja. A 10 L sam stavio također putem LG toola i sve je bilo ok.Sad skidam software na laptopu sa Windowsima 7 pa ću vidjeti ako će proći.A zašto mi ne prikazuje da ima OTA nadogranja,nijemi jasno ako je Tele2 pustio istu. Mob mi nije rootan,dakle sve čisto.
I feel the need,need for a speed!
Daj da razjasnimo nešto, da li si ti uopće koristio LG Flash Tool 2014 ili si nadograđivao preko LG PC suite? I zašto si 2 puta flešao istu stvar tj. V10L?
nemoj se uvrijediti zambo..ali jesi li išao u postavke , standardno pločica , o telefonu , centar za ažuriranje, nadogardnja softvera, provjerite odmah za ažuriranje (to stisni i trebao bi ti ponuditi otu )
Samo preko LG Pc suite. Jednom sam stavljao 10 L i sve je bilo ok. A sada neće, neznam zašto.
---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:58 ----------
@razjaren...Jesam,svaki dan provjeravam i sad sam. Kad sam spojio mob na Pc suite, kaže mi da je nadogradnja spremna, ja je skinem ali neće mi je instalirati. Sad ćekam što će biti na Windows 7.
Ma daj skrati muke i sebi i nama i odradi to sa LG Flash tool 2014. Imaš u prvom postu sve ti piše.
Vjeruj mi da bi htio, ali prije neki dan sam htio staviti 10 N preko flash toola pa mi nije prošlo. Napravio sve kako si napisao ali ništa. Nema veze, ako ne prođe sa Windowsima 7,napravit ću hard reset pa probati OTA. Neću više zamarati ni vas ni sebe.
A šta ti se dogodilo da ti nije prošlo preko LG flash tool? Greška neka? Opiši malo detaljnije
Prošla nadogradnja sa Windows 7,bez problema.Hvala svima na pomoći.
A što se tiče flashanja,sve je bilo ok do trenutka kada je trebalo instalirati KDZ file koji sam skinuo.Nakon što sam sve napravio kako si opisao u svom postu,kliknem na start i tu se ništa dalje nije događalo.Mob je bio u download modu,ali se ništa dalje nije događalo.Čekao sam oko pola sata,ali ništa.I to sam ponovio na tri različita laptopa,ali svi sa Windowsima XP.Vjerovatno je tu bio problem.Sa sedmicom je sada išlo odlično.Još jednom,hvala svima pa da viim vrijedi li taj Lollipop!
Evo meni prije sat dva javio da je stigao update. Mob je kupljen u TELE2, ali ga koristim s T-mobile karticom. S obzirom na većinu dosadašnjih komentara sumnjam da ću žuriti s updateom iako moram priznati da me znatiželja dobrano vuče..
I mene je tako vuklo stalno pa sam nekoliko puta šetao od KK do L i nazad i na kraju se smirio sa v10N. Izgledom je potpuno isto okruženje (ako pričamo o stock ROMu) tako da razlike nema što se toga tiče, a ostalo je sve stvar pojedinca što će se kome (ne)svidjeti. Meni nikako ne odgovara što su promijenili (zakomplicirali nam život) sa onim "Ne smetaj" funkcijom, uopće ne kužim kako to namjestiti da se ne čuju zvukovi zvona i obavijesti, a da mi alarm ujutro zvoni. U radu uređaja nisam vidio nekog drastičnog pomaka na bolje, ali baterija je sada, usuđujem se reći, na v20E dotjerana na razinu kakva je bila na KitKatu. Ja sam i jopet otišo nazad na v10N jer mi bolje paše.
Meni izgleda u redu,nema neke velike promjene,samo se jako zagrijava.Napravit ću hard reset pa da vidim kako bude.
ne trebaš raditi hard reset, zagrijava se zato što je morao prilagoditi aplikacije na ART. Pusti ga samo i ohladiće se za koju minutu.
Ok,hvala još jednom na pomoći.Idem onda dalje u istraživanje,pa da vidim kako ta lizalica radi.
P.S. Stvarno je ovo Ne smetaj totalno nepotrebno.
Zasada je KK V10N nesto najbolje...
ali idem da stavim opet Lizalo na V20E da mu dam jos jednu sansu,tj 2-3 dana pa ako ne bude sljakalo idem ponovo na V10 N KK...![]()
Ja se ne mogu naviknuti i bok.
Koja je tlaka ovo "Ne smetaj"... Moram uključit avionski mod, smanjit zvonjavu na minimum i postaviti alarm. Pa ujutro sve opet natrag. Užas.
Pa kažem, sranje teško. Na kitkatu samo isključim ton preko onih prečaca gore i amen, alarm je namješten i sve radi
Kako vama radi heads-up notification na KK (Cloudy 1.2)
Uključio sam ih preko GravityBox no problem mi je u veličini notifikacije.
Kad je u "portret" modu jednostavno izlazi desno iz vidokruga, kad je "pejzaž" onda je OK.
Zna li netko koji je to "proces" pa da mu probam promijenit DPI u postavkama.
Ako ukljucis avionski mod cemu smanjivat zvonjavu? Nije povezan s nicim tak da nece ni zvonit nista, osim alarma.
Avionski mod je djelomično rješenje ali ja ga ne koristim jer moram biti dostupan uvijek. Ako isključim ton, u slučaju da me netko zove po noći, probudi me svjetlo ekrana
Onda stvarno imas lagan san kad te svjetlo probudi
Ja sam prije godinu dana tek poceo ukljucitvat avionski mod i mogu reci da bolje spavam![]()
Nije to ništa, moje žena se probudi kad na mom telefonu blica LED notifikacija, tako da ja ne mogu slagat u koliko sam sati došao u krevet ni da hoću.![]()
Hahahaha, ista stvar u dlaku. Skidaaaj sa punjača, smeta svjetlo
Bookmarks