Izasao V20E.
Izasao V20E.
Strašno kud Google ide. Lollipop je baš s*anje od updejta. Kolko su ga najvljivali a dali su glupost. Umjesto napretka vraćanje unatrag.
Pretpostavljam da je i kod tebe tak na Kataklizmi?
Kome treba evo V20E.
http://forum.xda-developers.com/lg-g...20e00-t2970603
Da da, ista stvar, ali meni se to recimo svidja i ne smeta mi jer ga lako svajpas i maknes. I na Slimkatu sam to koristio samo tamo se heads up pojavljivao ispod status bara i imao je vise opcija za konfiguriranje.
Imho, gledajuci LP kao takav (nemam G3 pa da ne idem u off), ne vidim nikakav napredak osim camera api-ja. Cak mi ni baterija ne drzi koliko na KK, ali tu se jos igram s postavkama. Vec nekoliko puta sam se vratio na KK nakon par dana na LP, sad sam mu dao vecu sansu jer kataklizma je zbilja solidan rom i tu bi stao s flesanjem... ali baterija - meh.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Dečki, ponavljam se po neznam koji put, ali KitKat v10n je zakon. Lolipop za g3 ne valja ništa jer je napravljen na vrat-na nos samo kako bi bili prvi. Priče kako ima puno izmjena "ispod haube" ne stoje jer je u mnogome lošiji od KitKata gledajući od baterije do fluidnosti u radu, a te su značajke većini korisnika najvažnije.
Stavio 5.0 20E
E to je već nešta-jako lijepo radi. Stavio sam stock (rutan) od Skin1980.
Vidim da je već izašao i AN HD 7.0 sa 20E
Zadnji uredio baja : 12-12-2014 u 23:23
Znači vide se poboljšanja? Jel brendirani software ili je čist? Pogledaj Jel imaš neke aplikacije predinstalirane. Vidim da ima za skinuti talijanska i španjolska brendirana verzija
Stavio i ja V20N. Lijepo su ga spopeglali. E sada jos kada bi baterija drzala kao na 10N bilo bi odlicno.
20N??
Valda 20E
---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:11 ----------
Čist je.
Stvarno lijepo radi
---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
Evo jedna stranica sa xda koju bi svi trebali imati u favoritima ( stariji članovi ju vjerojatno znaju )
Od A-Ž za G3 na jednom mjestu
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2772658
20E je dostupan i za nase modele sluzbeno preko LG softwate toola (ili kak se vec zove sluzbeni alat).
yager ... ti si na vipu, prepostavljam ili ...
i jedno pitanje za tebe ovaj sat na forumu nije podešen na zimsko vrijeme ili je nešto drugo u pitanju?
Nisam, na tmobileu ali znam da je dostupan i kod nas. Samo ne znam koji operater, vjerojatno vip ili teletina.
A sat moras sam u postavkama promijenit.
Na T-mobile nije, sad sam provjerio kroz LG pc suite. Preko IMEI broja u T-scum je još uvijek v10D aktualna verzija.
Lijep pozdrav,ljudi.Ovako,trebao bih Vašu malu pomoć.Upravo skidam službeni Lollipop preko LG software toola.Zanima me da li nakon ažuriranja moram napraviti factory reset ili ne.Telefon mi je prepun raznih aplikacija,zbog toga pitam jer onda moram ponovo sve instalirati. Pitam zato da budem siguran jer ovdje ipak ima vas koji puno više znate od mene o G3,pa ne bih htio da imam neke probleme nakon ažuriranja.Unaprijed hvala na odgovoru.
I feel the need,need for a speed!
Lijep pozdrav i tebi, čelom nazad na prvi post.
Zadnji uredio razjaren : 15-12-2014 u 18:02
Ali nažalost ništa od nadogradnje.Probao na dva laptopa,skine onih 1.16 gb softwarea i kad ga treba prebaciti na telefon,piše Required info cannot be found,contact your system administrator. A na telefonu mi ne prikazuje da ima OTA nadogradnja.I ja sam na Tele2.
Problem je u komunikaciji između računala i mobitela. I o tome se govorilo ovdje. Probaj mjenjati USB utore ili drugo računalo. Većinom su krivi 64bit windowsi
Oba laptopa su na Windows XP.Zadnja nadogradnja koju sam radio je bila službeni 10L i sve je prošlo u redu.Ovaj put neće.Izgleda da ću morati pričekati kad imeni stigne OTA.
zambo, ti jesi (kažeš na tele2 ), ali dali ti je mobitel iz tele2 to je bitno.... provjerena informacija (ja i mnogi drugi na forumu dobili otu , a ja još i skinuo kdz )
drugo ... koju verziju imaš instaliranu trenutno na mobu .. naime ..ako imš neku drugu verziju lizalice na mobu neće ponuditi nadogradnju
Ako je nadogradnja preko LG flash tool prolazila prije bez problema, nema razloga da i sada ne prođe. Problem je 1000% u komunikaciji između uređaja.
Bookmarks