A jel ti imas sta pametnije za radit? Tako da se nezamaras s nama glupima
A jel ti imas sta pametnije za radit? Tako da se nezamaras s nama glupima
Moje pitanje je potpuno na mjestu. Komentiraš i pišeš gluposti a da nisi ni provjerio. Nije ti ovo prvi put, postovi su ti već brisani iz sličnih razloga. Preporučam ti da što prije prilagodiš ponašanje jer ovako ni na koji način ne pridonosiš diskusiji.
I ne, kao moderator nemam pametnijeg posla.
eee ljudi pa kaj vam je.....možda sam se krivo izrazio "da se ne zamaram" ali nisam doslovce tak mislio .....službeno sam imao 10a i preko imei-a mi je nudiio 10e......to sam odradio po postupku od g.bpodnar i sve je prošlo u redu,ali na 10e mi se mob počeo zagrijavati (uz ne preveliko forsanje) i restaratat 2x u cca 15-ak dana.....pa sam mislio da ga dignem na novi rom ako se npr.to ne događa recimo na "h" ili "i" romu.....
...jos se jednom ispričavam ako je moj izraz netko shvatio u negativnom kontekstu,to mi nije bila namjera.....već želim da si uzajamno pomažemo u svezi boljitka ovih naših skupih igračaka...eto to je to.sorry,lp
btw:evo počet ću skidat "h" rom ali necu ga stavljat dok ne čujem vaše sugestije ,hvala
---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 13:45 ----------
jel ovo ok ili je neka testna verzija?Hvala.
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=638
Navik On živi,ki živi pošteno!
Nisi ti kriv nista. Ja sam mozdano ogranicen pa sam ti napisao da preko imeia neces nac nista a ti to nisi ni pitao
Pise da je testna verzija. Zadnji official je H a u turskoj ima (mislim) v10i official
Zadnji uredio BrunoRaul : 20-08-2014 u 14:19
http://upload.slike.com/slike/2014/0...0-17-11-34.png
konačno....a sad da vidim dal će se gasit
Zadnji uredio kova11 : 20-08-2014 u 17:35
Navik On živi,ki živi pošteno!
Izašla je službena verzija softwarea v10j, dodao sam link u prvi post i još neke zanimljive informacije u vezi flešanja!
Ovaj link sta si stavija napisa si da je za obje verzije. A ovo sto si naknadno napisa da 16 nemoze na 32, to nije striktno za ovaj rom nego za opcenito?
Da, to je samo upozorenje da nebi neko trčao pred rudo pa na 32gb stavio verziju za 16gb.
Ako sam dobro shvatio FW za 32gb verziju ide na oba (16gb i 32gb) modela a FW za 16gb ide samo na 16gb model ili....?
Bolje drek u ruci nego septička jama na grani!!!
Sad sam stavio v10J
Zasad odusevljen brzinom
Kad sam tek flešnija nesto se mob zblesira. Nije moga stavit launcher nego je javlja gresku. Pa sam napravija hard reset i sad sve šljaka. Bas sam zadovoljan (zasad)
U "opcijama programera" pod "vrijeme izvršenja programa" umjesto DALVIKa podesi da bude ART i animacije sve na 0.5x i vidjet ćeš onda kako uređaj leti, ni najmanjeg trzaja ni zastajkivanja nema. U slučaju kad je mobitel rootan i koristi se Xposed framework i G3 Tweakbox uređaj se vrati na Dalvik svaki put, tako da znate što je uzrok nemogućnosti podešavanja ARTa.
Ja jos nisam stavio nikad na art jer me strah da mi se mob nebi pocea resetirat. Pretpostavljam da to nema veze jedno sa drugim (jer se resetira i na daviku) al eto, opet me strah. Ovako mi je i vise nego dobro. Samo sam tija rec da mi je prelazak sa H na J itekako ubrza mob. Iako sam imao problema nakon instalacije dok nisam napravija hard reset
Jel smanjit samo razinu animacije prozorcica na 0.5x?
Zadnji uredio BrunoRaul : 24-08-2014 u 12:03
Reset podataka, brisanje svih podataka
Lupio update sa 10a na 10j.....za sada isti k...ali nemora da znaći. Dali se more nekak skinut ovaj root sa PurpleDrake-om ili ne ako trebam slučajno u servis ili sl.?
Ja sam skinija root sa lg pc suitom i pise mi not rooted
Samo flešaš bilo koji službeni softver i automatski gubiš root.
Jel istina da ako flešam neku verziju preko lg toolsa da gubim otu? Nije da me briga, al cisto informativno
Nije istina, OTA se dobije i kad je uređaj rootan.
Kaj je OTA?
Guglaj, samo će ti se kazati.
kupio sam onaj kod za otključavanje lg g3 16gb mobitela preko imei-a ali sad ne znam kako ga upucati jer moram vaditi sim karticu ili ne gdje se upuca kod i tako dakle dobio sam na e-mail sljedeće:
Unlock code : NCK=xxxxxxxxxxxxxxxxx SPCK=xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Orders details
Order ID : xxxxxxxx
Service Name : LG - Instant
Credit : 2
dakle kako dalje ako netko zna
Robert-Honor Magic V2
Bookmarks