Baja, ne pratiš...nemoj da te moram špotati!![]()
Ima on neke svoje tajne izvore, sve nešto "ispod pulta", prvo kaže da je dobio bateriju MUGEN na test, pa onda kaže xposed da neće nikada raditi na ARTu, sad ovaj AndroidNow 5.0 sa bazom v20C, a još nigdje ništa ne piše. Izgleda da mu stric radi u LG-u kao izvršni manager.
ceo
ahahahah
Stavio je S3V3N u temi najavu. Samo nije stavio da danas, al trebao bi danas biti.
A kaj se tiče baterije poslana je tek danas iz Hong Konga FedExom i piše da stiže tek 8.12.
A xposed, samo predviđam jer sumnjam da će ga osposobit. Možad budu tokom vremena nekada, ali ne nadam se uskoro.
Ne moraš se sada tu opravdavati, lijepo je to da imamo insajdera koji uvijek ima friške informacije prije svih.
E da.
Flashao tko od vas službeni V20C?
Eto, pa gdje si to našo sad?
Malo ga SEVEN pretjeruje sa novim romovima. Svaka 2-3 dana nova vezija.
Očito kuna po downloadu pospješuje brzinu rada mozga I pravi da dan traje 25 sati.
A taman je srčani udar preživio. Bolje da prikoči malo
Na Twitteru ga pustili
Evo linkova u temi ovdje: http://forum.xda-developers.com/lg-g...c-kdz-t2958721
Ajd nek neko proba pa javi jel se šta primjeti da je bolje
instalirao V20C, prije sat i pol, koristio link za skidanje http://lg-phone-firmware.com/tool.php?idclick=10835 , sa XDA, moj je (32 gb verzia mob), sve radi kako treba ..bar za sad ispravljeno pokazivanje baterije (na prvom mjestu ekran)... o trajanju iste je rano za neki komentar..uglavnom sve radi ok i glatko....
AndroidNow 5.0 se uploada na xda-u. za par min je gotovo
Ha, šta kažeš bpodnaru?!
Sam rekao da stiže![]()
Ajde bpodnar organiziraj se malo..![]()
Sad me sramota kad vidim da kaskam za drugima.![]()
Evo pao sam u bed, moram odma otvorit pivo i kliknuti na CSE flash.
Ha,ha,ha, e tu ima stvarno padobranaca. Nikola, samo opleti, ne štedi ga!
Ja vratio nazad na moj omiljeni KitKat. Ovaj Lizač ništa ne valja, pojo mi bateriju nenormalno, 1.35h SOT, a baterija na 65%. Neznam jesam imao 10 minuta razgovora. Usput, ujutro sam zakasnio na posao jer mi alarm nije zvonio, a zbog toga što ima onaj debilni "Ne smetaj" profil što je na kitkatu "Silent" iliti bez zvuka. Ne razumijem za čega to služi. Uglavnom KitKat evo mene coming back.
Meni normalno radi ovaj AN 4.1. Baterija je kao na Kitkatu.
Mob uvijek stavim u aeroplane mode pa mi zvoni alarm
5.0 mi se neda probati, cekam da stigne novija verzija.
Bookmarks