Hvala,al bas sam htio pitat mora bit strikno cse flash ili moze i normal flash da ne mi se ne izgube apk?,hvala.
Na ništa, otflešaj CSE flash i sve 5.
Hvala,al bas sam htio pitat mora bit strikno cse flash ili moze i normal flash da ne mi se ne izgube apk?,hvala.
Navik On živi,ki živi pošteno!
Ako ideš na normal mogući su problemi jer nije ista verzija Android.
Obavezno si napravi LG backup--pod settings/general ti je .
Označi svih 5 stavki--kad napraviš downgrade (ili upgrade--svejedno) samo restoraj iz tog backup--sve ti vrati kako je bilo--sve app, settings, personal data....( a I posloži ti sve settingse unutar app)
Odličan alat baš za ovakve situacije. ( jednostavan a efikasan)
A naravno tu ti je I Titanium backup
Inače bih se složio da je LG Backup odličan, ali da se čovjek ne zezne neka napravio backup na Google ili možda i Titanium backup.
Dok sam radio update sa KitKat na Lollipop LG backup mi nije vratio pola postavki i podataka od aplikacija (inače vrati sve). Pretpostavljam da će se ista stvar desiti i kod downgradea.
NOVOSTI!!! Izašla je verzija v10D za telefone iz t-mobile mreže. Evo link http://lg-firmware-rom.com/download-...54153061928114
![]()
Btw, a što kažete na ovu novonastalu "situaciju" na XDA??
http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=790
Stump root radi. Barem bi trebao i za nase inacice mobova.
Šta, jel radi Stump na 5.0? Upravo sam flešao CM12, ali već nailazim na probleme pri prvom podizanju sustava.
Evo ti za početak info da mi nije aktivirao mobilne podatke i nije mi našao kućnu wifi mrežu. Testiram dalje...
---------- Post added at 11:25 ---------- Previous post was at 11:18 ----------
Napravio sam reboot i sad je sve ok sa wifi i mobilnim podacima, ali telefon je vruuuć, grije se dosta sad u početku.
-bluetooth prijenos podataka radi, još ću vidjeti jel radi u autu kad ga spojim (u opisu piše da BT pozivi ne rade, ali nisam siguran da li to vrijedi za uparivanje i korištenje u autu)
- sync radi (stižu mailovi i tapatalk notifikacije)
![]()
Zadnji uredio bpodnar : 24-11-2014 u 12:44
E jbg. ako BT u pozivima ne radi, u startu mi otpada.
To mi je jedna od načešćih funkcija koju koristim
Pa i ja isto, meni to puno znači jer klafram stalno u autu. Provjerit ću malo kasnije pa javim jel radi ili ne.
---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 11:40 ----------
Ne radi BT handsfree, uopće ne pronalazi BT u autu.
evo ja sa lizalice 5.0 prešao natrag na (prije 10L) 10N i prvi put udario cse flash od kad imam g3.....prije sam udarao normal flash i osjetio sam ponekad zastajkivanje,ali sad nista,sve leti.....
.....lg backup sam uradio ali s lizalice tako da mi nije prenio cca 10% stvari ali ok,sam sam kriv kaj nisam uradio zadnji backup na v.10
razlog što sam se vtratio na kitkat je isključivo vijek baterije i nista drugo.....sad mob leti ...leti a baterija traje i traje.
Hvala svima na pomoći !! LP![]()
V10N je za sad zakon. ipak ćemo morati malo pričekati da L poboljšaju. Ja sam isto vratio na v10N sa CM12. Možda bi i ostao na njemu da BT handsfree radi.
Na 10n verziji vidim u baru gore ikona T action. Ne mogu skuziti cemu sluzi?
Hvala.
Da ti sada ne objašnjavam, stisni na tu ikonu i drži pa će ti se samo pokazati. Radi se o nekim dodatnim korisnim funkcijama!
I onda isključiš sve![]()
Nasao sam. Hvala
Stiže mi Mugen 6200 mAh baterija. Vidjet ćemo koliko s njom može izdržat mob![]()
Oho, pa to je neka zverka od baterije samo ako nije pusto slovo na papiru. Koja para je u pitanju?
Para u pitanju je $0,00![]()
Dobivena.
Inače je 90 dolara na Mugenovom shopu.
Ne mislim ju koristiti na dnevnoj bazi no kad se ide negdje na put ili vikend dobro dođe. Tad se može pretrpiti to kaj podeblja mob.
Kad stigne probat ću ju i javit rezultate.
A šta, ide i drugi poklopac s njom u kompletu?
Ne postoji baterija toliko većeg kapaciteta koja ne podeblja mobitel tako da original poklopac postane neupotrebljiv.![]()
Bookmarks