lolipop radi odlično..bar za mene
---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:21 ----------
![]()
Na Carbonu jako fino radi bar za moj pojam.
lolipop radi odlično..bar za mene
---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:21 ----------
![]()
Zadnji uredio razjaren : 16-11-2014 u 16:35
@bpodnar - Ebay notifikacije mi ne stižu na Carbonu, primjetio sad. A i od Tapatalka mi ne dođu sve. Mailovi srećom stižu odmah.
Dobro da si reko, već sam htio flešati ponovno. Inače vratio sam se na v10N
Ne znam gdje bi mogao biti problem.
probat ću stavit PNF (Push notifications fixer) pa vidjet jel ima pomoći.
Aj probaj pa javi, baš bi htio koristiti Carbon, prekrasno radi inače.
To je zaključeno već milijun puta ljudi. Ne morate uletavati s takvim postovima "xxxx je najbolji". Najbolji je onaj koji korisniku odgovora.
A pogotovo nije potrebno uletavati na postove koji se odnose na posve drugu stvar, u ovome slučaju Carbon rom koji je AOSP.
U temi ima tridesetak postova koji to kažu da je v10n najbolji.
Samo da pokažem bateriju na lolipopu jučer u 9 skinut s punjača cijeli dan korišten malo Net malo teletext, viber face par poziva i prenoćio bez punjača, slikan screen sad na poslu, gornji lijevi ugao stanje baterije...
p.s widget mi je zaštopao tako da nije subota već ponediljak
Ajd, bar ti je svaki dan subota![]()
Da li netko ima lolipop verziju ali ne ovu ovdje koja je preko megauploada nego verziju sa Lg ovog servera.Jel navodno ova v20a xx eur je puna bugova...
Navodno postoji prava lizalica za lg g3 koja radi bolje jer je ova lizalica za nexus namijenjena.
Prava verzija je v20a-219-01
Kako bi mogla biti za Nexus namijenjena?
To je rani build za LG G3, nikakva namijena za Nexus.
Ovdje imaš poljski build, koji je kao u prvom postu rekao bi:
http://forum.xda-developers.com/lg-g...t2938255/page9
Samo, u prvom postu je firmware za 16gb verziju? Koliko sam vidio svugdje su uvijek dva linka, za 16gb i 32gb dok ovdje nisu.
To je verzija sa LG servera i to je prava verzija. Ne može se verzija za Nexus koristiti i za LG G3 ako nisi znao. Sad si napisao hrpu rekla-kazala gluposti, ovo što ti piše 219-01 je oznaka operatera T-mobile u Hrvatskoj, ništa drugo. Telefoni npr. iz Tele2 imaju oznaku softvera v20A-EUR-XX
To sam vec skinuo i instalirao
Ali nebitno,ionako se danas vracam na N verziju jer sam kupio g3 tweakbox...
Lizalica je super ali ne mogu je koristiti zbog nepouzdane informacije koliko baterija traje..
Nesto mi crpi bateriju na lizalici i dok to ne isprave idem na N ponovo
---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:27 ----------
Sad sam i ja skontao.Neki noob na bug forumu to napisao a ja nasjeo ko seljak neki,tako mi i treba...![]()
Da slažem se sa tvojom konstatacijom...puno pišeš a ništa ne zakljucuješ sam, i mene si ispravio za lolipop, meni radi savršeno...čista instalacija, kompletna sve aplikacije (bar koje ja koristm) rade savršeno, baterija mi traje kao i na kk ,prezadovoljan sam (naravno s obzirom da je to prvo izdanje , jako lijepo od Lg-a da smo prvi dobili nadogradnju
Pozdrav svima, prvi post i odmah problemi... -.-
Pokrenuo sam update, instalirao drivere i skinuo v20a verziju, odabrao cse flash. Naravno, nisam stavio eng, nego Korejski pa sam umjesto slova na updateru imao upitnike i znakove. -.- Krenula je instalacija i instaler mi je izbacio neku grešku (ne znam što jer nije bilo na eng već na korejskom) i mobitel mi stoji na 43% već 10+min.Sad nisam pametan, čupati bateriju ili?
EDIT: nakon nekog vremena sam odlučio čupati bateriju pa kud puklo... Isčupao bat, vratio, upalio mob i odmah mi je pokrenuo download mode, vjerojatno jer je več whipe-ao sve gore. Pokrenuo sam opet instaler, ovaj put stavio eng, i opet mi je izbacio grešku, koju sam ju ovaj put ekšli razumio... Ugl izgubio je konekciju, kliknuo sam samo retry i instalirao je ROM bez problema. Zanimljivo da na korejskom nisam imao retry, već mi je odmah zatvorio update prozor. Ugl sad je sve ok, Lizalica je gore.
Eto, ako netko bude imao isti problem, samo bez panike.![]()
Zadnji uredio jkos88 : 18-11-2014 u 04:10
Sinoć stavio AndroidNow_HD_3.3_Lollipop.
Nije mi fluidan kao 5.0, ali ima par setingsa i apk zbog kojeg ga se isplati staviti
SVe za sad radi bez greške.
Kaj su dodatno ubacili?
Pretpostavljam da smanjivanje navigation bara nije dostupno i mijenjanje quicksettings togglesa?
Inbox za Gmail-još čekam invitation
Odličan task manager ubačen kao apk a i pod soft tipkom kad ides na active aplikacije
Prošireni reboot meni ali u obliku apk-simpatično
U stvari lako nađeš sve u xda-u http://forum.xda-developers.com/lg-g...-d855-t2887669
I ubačen odličan novi sms (službenog naziva Messenger)
Quicksetting toggle se da mijenjati a smanjenje nav bara ne![]()
Zadnji uredio baja : 18-11-2014 u 13:17
ček, kaj će ti task manager?
Ili misliš na recent apps?
A Inbox se meni osobno ne sviđa![]()
Začudio sam se za task manager jer ne znam kaj će na ovome moba sa 2/3GB rama.
Znači navbar se može smanjiti visina? Ako da super.
Ako se vracam sa 20a na 10n....na sto moram pripaziti posebno? Hvala.
Navik On živi,ki živi pošteno!
Bookmarks