OK, postoji već odavno posebna tema za screenshote ekrana, ajmo je koristiti.
OK, postoji već odavno posebna tema za screenshote ekrana, ajmo je koristiti.
Zanima me da li se moze rootati sada kad je na lolipopu? Jer je po defaultu na Art-u a xposed ne radi na artu..
Nema nigdje opcije da prebacim sa Dalvika na art ili obrnuto,ili sam corav??
Budeš se strpio sa tweakbox da proradi na ARTu. Lolipop nema Dalvik
20A verzija leti, ne radi mi jedino apps u quick circle screenu. Treba izać nova verzija za 5.0 vjerovatno.
Youtube app mi je jedno vrijeme nekako treperila al sad radi.
Jedno pitanje, prije kad sam dobio poruku na npr whatsapp odvrtila mi se cijela red po red u notification traci.
Sad toga nema, sjećam se da je bilo nešto u Settings->Privacy pa se to uključi al nemrem naći.
Stvarno, šta je sa PurpleDrake-om.
Pretpostavljam da nije kompatibilan još sa 5.0??
Ili se varam?
Vani je već par kastom romova I svi zahtijevaju (naravno) TWRP. A on ne ide bez roota.
Nije još, ali očekuje se uskoro da purple drake proradi. Sad su zauzeti sa kuhanjem romova kojima je baza 4.4.2
Eh, vidim dva roma na xda- na 5.0.
Kopkaju me
---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 23:00 ----------
Ma, mislim, izvodivo je
Samo bi se trebao vratiti na 4.4.,
rutati, pa twrp, pa onda stavit HD 3.0 ( koji je na L-u).
vecer,jel sa ove stranice http://cafe.mobil.hr/threads/79737-L...NLOCK-TUTORIAL ...... tj. ovo https://mega.co.nz/#!Fk8EFKBC!gSUAC_...eXR4y9-jXomsag za LG G3 32 gb ili 16 gb???
.... Vi koji ste stavili.... dal se isplati stavljat lizalicu 20A ili još malo pričekat da se ev.bug-ovi ne riješe? Thanks.
Navik On živi,ki živi pošteno!
Isplati se, riješeno je sve bitno
Jel ima netko isti problem?
Kada napravim backup na telefonu sve se uredno odradi,no kada zelim vratiti sve u tel javi mi da je datoteka ostecena. Primjetio sam to i na 10n verziji.
I malo mi vise trosi bateriju nego v20a nego na N verziji
Zadnji uredio ivan.grdic : 12-11-2014 u 19:19
Kojekakve svađe i podbadanja ovamo nikako ne spadaju, pa molim članstvo da prestane.
Usput, rijetko posjećivanje foruma nije nikakav izgovor za nečitanje. Samo toliko.
Back on-topic.
Evo nakon skoro jednog dana na lizalici mogu sakmo reci da nisam zadovoljan baterijom.
Imam osjecaj da je najbolje mobitel radio i baterija najduže trajala na v10H verziji.
Nisam ga rootao,sve je default na njemu.
U 14:00 sam ga skinuo sa punjaca i vec je na 82% a samo 1 h SOT...
Ili nesto nije u redu ili mu treba dan-dva da sve legne na svoje mjesto...
>A napravio sam CSE flash..
Zadnji uredio ndamjan4 : 12-11-2014 u 17:46
Neznam, meni je uključena sinkronizacija, wifi i gps, SOT je 45 minuta, razgovora oko 30 minuta do sada, skinut sa punjača jutros u 9h, a baterija je na 85%. Meni je to prihvatljivo.
Neki apk koji nije još za 5.0 ti vuče struju.
To se meni dešavalo prije na drugim mobitelima kod novih verzija romova
---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 17:58 ----------
Malo si pročešljaj skinute apk, pa koja ti se ne otvara ili ne radi kako treba, deinstaliraj ju.
Vrlo čest uzrok potrošnje baterije
---------- Post added at 22:33 ---------- Previous post was at 19:14 ----------
http://www.xda-developers.com/androi...-developers%29
NE ZVUČI BAŠ OPTIMISTIČNO STO SE TIČE ROOTA ZA L..
Zadnji uredio ivan.grdic : 13-11-2014 u 09:52
Pogledajte što piše u donjem lijevom kutu
![]()
Ma ne, tipfeler "izbirsan"
još jedan bug meni na lizalici; kad otvorim izbornik aplikacija i unutar njih hoću bržu pretragu bilo čega odmah me izbaci na glavni display
p.s mala pomoć Instaliran mi je Nova launcher i njega koristim a nekda iz neke aplikacije kad stisnem dugme home na donjem izborniku on me pita hoću li Natrag EasyHome ili Nova Launcher to me iritira i htio bi da me ne pita.Uradio sam u settings pod aplikacije čiščenje cache jedon i drugog pokretača ali opet isto.Hvala
Zadnji uredio epeco : 13-11-2014 u 10:24
Epeco: trebao bi imati u tom izboru da ti zapamti odabir launchera. Ako ti samo ponekad izbaci to pitanje kada klikces home tipku onda je neki vrag do roma jer ne pamti odabir
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kada stisneš home i kad ti ponudi za default onda klikni na nova i označi kvačicom i riješeno, a imaš i u postavkama 4 stavka odozdo odabir početnog zaslona.
Sva sam to uradio i opet zna tražit da odaberem,i kvačirano je i u postavkama podešeno ,možda je do roma,koji je u vas?
Bookmarks