= Citat = Izvorno postao zg-mata Pregledaj post
@Denis- pravokutnik na donjem dijelu je head-up display i nije povezan sa navigacijom
@Walter- sve si tocno naveo. Da bi ugradio original navigaciju trebam mijenjati gornji dio instrument table i dosta toga, pa je neisplativo.
Nazalost ažuriranje karti je oko 100€ i kao sto si naveo pokrivenost je vrlo loša. Prelazak na druge karte ne podrzava komp od auta, i opet problemi.
Radi li telefon u autu ,ima signal i možeš li telefonirati ?

Pokušajmo jedan eksperiment :
  • Stavi neki uređaj koji ima Bluetooth na haubu ili krov auta
  • Uđi u auto , neka budu zatvorena stakla na vratima
  • Pokušaj se telefonom spojit na BT uređaja koji si ostavio vani
  • U slučaju da se spoji i možeš normalno komunicirati s tim uređajem , onda smo našli rješenje Tvog problema !
Postoji uređaj koji ima u sebi GPS prijemnik , s punjivom baterijom koja traje nekoliko sati , može se i smočiti (tako barem piše) . Ima ih različitih , ja imam Nokia Bluetooth Module , koristio sam ga kao prijemnik na malome laptopu od 10 incha i iGO ili Garmin navigaciju za PC . Ima svoj nosač za staklo , pa se ga može staviti i van auta na prednje , bočno ili zadnje staklo , na njega se spojiš mobitelom onaj (ugrađeni GPS - isključiš) .
Ima za kupiti i neke druge modele s zamjenjivom baterijom , slično kao i na mobitelu . Sad neznam dali imaju i nosač za staklo i auto punjač , ali to nije problem može se nešto modificirati .