valjda u tom trenu izgubiš 3g signal
Pozdrav. Aktivirao sam 5gb kod bonbona na sticku huawei e372. naime imam problem koji se precesto javlja i poprilicno je iritantan a radi se o tome da se veza prakticki stalno reconnecta,bar par puta u npr 1h u npr igrama/skypeu i stalno se pojavljujem kao da sam ponovo online sto smeta druge. inace paralelno koristim i vip mobilni internet i kod vipa nema problema. cak mislim da se ovo i prije dogadjalo,cak unazad zadnjih par god kad god sam koristio ht ili bonbon i isto tako neovisno o uredaju(mobitel/stick), problem je uvijek isti.vjerojatno je problem do njih i sumnjam da ga mogu rijesit pa me zanima dali ima iskustva sa doticnim problem ili zna neko rjesenje.
hvala
edit:veza se sama po sebi ne reconnecta,mobile partner i dalje pokazuje trajanje od pocetka, znaci ne resetira se timer, ali skype pokazuje da se reconnecta, kao i igre (npr battle.net)
valjda u tom trenu izgubiš 3g signal
Ako prelistas temu o bonbonu vidjet ces da se svako malo ljudi zale na kvalitetu interneta ili prekidanje razgovora/poziva,...
To je na zalost stari problem koji bonbon/HT nikada nije htio potvrditi a pretpostavka nas korisnika je da bonbon ima manji prioritet nego t-mobile pretplanici i da je mreza preopterecena. Na 2G signalu ima puno manje problema nego na 3G, ali tebi kao korisniku interneta to ne znaci bas puno :-(
da..sjecam se kad sam prvi put probao mobilni internet od HT-a preko tetheringa u 2012 sam bio iznenadjen brzinom, ali nazalost i pucanjem koje je isto kao i danas,ne mogu vjerovat da taj problem jos nisu otklonili.
Daj probaj staviti Googleove DNS servere umjesto automatskih T-Mobileovih, meni je donekle pomoglo.
jel to na internet protocol settingsima ili u mobile partneru? jer ne vidim nigdje di promjenit t-mobile dns
Da, pod TCP/IP postavkama, ako nemaš nigdje dalje.
probao, smanji mi signal onda pa pocne stekat bez obzira na to, nije rjesenje nazalost
Kako googleof dns server moze smanjit signal
Jednostavno tvoja lokacija ima loš signal i to je to
t-mobile iliti HT kao što reče kolega 10aLEX ima grdih problema u jako napučenim područjima bilo ZG bilo negdje na moru usred sezone jedonstavno zašteka internet, a bome i pozivi... osjetio sam to prečesto zato sam se i mako s t-mobilea
da sam na tvom mjestu i da i dalje želim koristit baš taj t-moble uzeo bi/nabavio 4g Lte stick i mislim da s lte mrežom trebalo sve to skupa puno bolje raditi... em je niži ping i učitava stranice trenutno, em nema zagušenja na 4g mreži... još uvijek rijetko tko ima lte telefon ovako općenito (pritom ne mislim na nas sa foruma)
Bookmarks