I kada ljudi proricaju propast MS-a zbog kakti Win8 faila i lošeg stanja sa Windows Phone-om, vrijednost na burzi magično ide prema gore...

Nego, postoje nekakve indicije da će sljedeća verzija Windowsa, kodnog imena "Threshold", biti prva u povijesti koja će se u potpunosti riješiti sufiksa nakon riječi Windows.
Naime, prema Neowinu, u zadnje vrijeme MS reklamira Windows Phone modele bez "Phone" dijela, počevši od HTC One M8 for Windows kao i predstavljanja Lumie 830 i Lumie 730/735. Općenito, kad sam malo pogledal MS-ov i Nokijin kanaln na Jubitou, vidljivo je da je Windows postao majka za sve

Tako da ne bi bilo nimalo čudno (ali bilo bi jako zbunjujuće) da MS izbaci samo "Windows".

Isto tako, Windows Technical Preview će vjerojatno postojati u više verzija s obzirom na feedback. Naime, u slučaju ako primjerice pošaljem feedback da ne volim Start Meni i da mi je Start Screen draži, prilikom sljedećeg updejta dobit ću verziju Windowsa sa Start Screenom. S druge strane, Pero Perić će reći da voli Start Meni i da želi koristiti Windows 7 jer se boji novih stvari. MS će mu pustiti verziju Winsa koja ima u sebi Start Meni. Na taj način MS će vidjeti koja kombinacija je najčešće i koju ljudi najviše žele te će se prema tome ravnati u razvoju novog OS-a.

Meni osobno se to baš i ne sviđa jer mislim da je Pero Perić ipak malo vokalniji nego Mario92 pa bi Windows "9" mogao biti zapravo Windows 7.1 al dobro, nadam se da sam u krivu