Uspio sam ga instalirat, hvala na "POMOĆI"![]()
Skinuo sam FW41 WinSwup za CX65 i ne mogu ga instalirat. Komp se zamrzne,pokrenem FW i kad stisnem start, sve zabloka. Probao sam isključit Pre-Check i Post-Check ali nije uspijelo.Pokrenuo sam MPM i on je uspio naći mobitel, znači da veza radi. Isto,kada stisnem COM-Port Settings u WinSwupu, komp se smrzne!Molim Vas, POMOZITE!!!
Uspio sam ga instalirat, hvala na "POMOĆI"![]()
slobodno podijeli s ostalima koji ce mozda imati slicne probleme, pa da ih postedis nerviranja![]()
maraschino - PTICICA
Banalno riješenje, zapravo. Kad sam ušo o Properties od FW41 vidio sam da piše "Update tool for win98/NT" ,a ja imam XP, pa sam išo na Compatibility i stavio Run As-win98.I kad sam pokrenuo,brzinu sam prebaco sa 250000(nekakav fastboot), na onu koja mi je u COM-Port Settings(128000 ili 115200). Ne znam da li je mijenjanje brzine bilo potrebno. Pa eto!![]()
Bilo ti je potrebno samo mijenjanje brzine. Piše ti "Update tool for win98/NT" , a kako je XP rađen na NT jezgri nema razloga za uključivanjem Compatibility mode.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Atrax a da nam kažeš poboljšanja u odnosu na verziju 36
neću otvarat novi topic (ovak ih već imam previše vani) nadovezat ću se na ovaj topic (imam problem također s fw41 za c65). eh ovako: spojim mobi, podesim com, brzinu sve ok, stisnem start počne očitavat mobitel, mobi se ugasi, malo neke očitava i onda piše: software upadate denied by mobile. mobitel poslje toga radi i sve je unutra. dal bi se mogo firmware dal ugradit preko nekog drugog programa ili nekako drugačije? hvala (i molim vas, nemojte me banati zbog ovoga)
Izvorno postao neznalica
Ništa posebno, mislim da sam to već ovdje (negdje) spomenuo. Prije FW41 sam imao FW36 koji je znatno ubrzao mob. i poboljšao kameru a FW41 je vratio sinkronizirani DynamicLights kada puštate mjuzu(LEDS svijetle u ritmu mjuze), ništa značajnije nisam primjetio. Što se tiče stabilnosti i rušenja moba, tu vam isto ne mogu ništa pomoć jer mi se mob još od FW08 nije niti jednom srušio, al' ljudi kažu da je svaki novi FW sve stabilniji pa...Najveća poboljšanja će osjetit oni koji sada imaju FW25 pa instaliraju FW41.![]()
Tako je to uvijek. Najvise osjete oni koji sa dosta nize verzije dizu na vecu...Izvorno postao Atrax
@ipavli
kod winswup-a je postupak drugaciji nego kod update tool-a. Mobitel ti mora biti ugasen i onda kad kliknes Start, moras lagano klikniti Crvenu tipku moba (on/off)...
maraschino - PTICICA
neznam, ali neće... opet isto... šta da napravim... imam verziju 16Izvorno postao 3aTmr
![]()
![]()
e a možda neće jer sam stavil fullflash od c65 u cv65? misim da znam rješenje... ovako: moja seka ima c65 (i od nje sam uzeo prošli fullflash) i kad bi si ona ugradila verziju 41 u svoj mobitel, a onda da si ja taj fullflash kopiram i stavim u svoj mobi, dal bi ja imo verziju 41?
ma nesto i negdje grijesis jer samo tebi ne ide... provjeri sve jos jednom (procitaj ovu temu iz pocetka) i ponovo pokusaj...
maraschino - PTICICA
a dal bi pomoglo da isključim pre-check i post-check?Izvorno postao 3aTmr
Isključi, obično pomaže.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
da, njih uvijek moras iskljuciti...
maraschino - PTICICA
Izvorno postao Atrax
Citiram sam sebe!
![]()
Zaboravio sam nešto što se tiće zvuka:
1.Kad pokrenete neku melodiju ona ne počne odmah glasno svirat, nego se postepeno pojačava(kao fading efekt u Winampu), dosta zgodno.
2.Kada mijenjate glasnoću melodije koju puštate, isto se postepeno pojačava/stišava.
3.I vjerojatno najuočljivije od svega, melodije su puno glasnije kad ih pojačate na max. a opčenito je zvuk puno čišći što se najviše primjeti na max glasnoći, zvuk nije onako metalan i kreštav nego dosta mekši i čišći.
4.Zvuk snimljen pomoću diktafona je također glasniji i čišći pa se sada može razumijet što zapravo govore ljudi koje snimate, prije se čulo samo krščškčrščsšskhčšrškč, ako me kužite. To je sad fakat sve, obečajem. E, da još samo nešto...![]()
sto se tice prvoga, to je tako na svim siemensima od serije x55 - sluzi da se ne bi ostetio sluh, ukoliko u trenutku primitka poziva imate mobitel kraj uha...
maraschino - PTICICA
Bookmarks