Pozdrav,
treba mi neka 3G usluga za videonadzor, tj. za remote access na isti. Stvar radi s bonbonom, ali samo motion notifikacije koje uredno primam jer outgoing radi normalno.. To radi bez obzira na to koristim li ruter koji podrzava 3G stickove ili sam stick stavim u DVR uredjaj, dakle povezanost na internet nije problem, vec to sto nemam public IP adresu, pa ne mogu primati incoming konekcije. Nudi li netko od nasih operatera tu uslugu preko 3G sticka, jer ocito bonbon to nema dostupno.
Alternativno, nisam jos probao, no imam ideju da ako recimo rade servisi tipa logmein ili neki slican da bi mogao gore instalirati i nekakav komp na koji bi onda isao remoteom, a s njega na snimac videonadzora putem LANa.
Stvar mi treba zato sto bi htio moci aktivirati alarm i osvjetljenje kad vidim da mi se netko seta po vikendici, a za to se moram moci spojiti na snimac nekako.
Hvala,
Luka

Odgovori uz citat
) ili dyn dns servisi. Jedan od trenutno najboljih besplatnih je No-IP koji omogućava do 5 besplatnih domena. Sad staviti računalo ili router koji podržava dyn dns tehnički je svejedno, ovisi o tome što imaš pri ruci.

Ja mogu namjestiti port forwarding lokalno, ali ove dvije adrese ne mogu povezati nikako.
Bookmarks