Baci oko i na kineze na MobiCityu. Trenutno su Find 7, Find 7a i Mi3 zbilja jeftini.
koliko vidim na stranici, ima ih, samo je mrdav proces verifikacije. ali da se isplati, itekako![]()
Baci oko i na kineze na MobiCityu. Trenutno su Find 7, Find 7a i Mi3 zbilja jeftini.
Find 7a 2500kn
Ako sam dobru cijenu vidio,btw koja je razlika Inc VAT/Ex VAT?
Ovako. S VAT-om je kad kupuje netko iz EU, a bez kad kupuje netko izvan. Caka je u tome što još HR nisu stavili na EU listu pa nam prodaju bez poraza. No to neće dugo trajati. Neki ljudi kojima to nije u interesu su kontaktirali MobiCity i ukazali na grešku. -.-
Kada sam spomenuo >riskiranje< mislio sam na redoviti update softwarea, neke usluge tipa Nokia Maps, Siri i sličnu podršku, koju kod "kineza" moraš crackat (ako se to uopće tako zove, jer ja kao nazovimo prosječan korisnik volim imat sve na gotovo). Kad dodamo još i da bi u slučaju kvara mobitel vjerojatno trebalo slat u Hong Kong ili gdje već, onda radije ne.
Uglavnom, koji je na kraju bio tvoj izbor? Što si naručio/la?
Ja sam na vašu preporuku narudžbu upravo napravio preko MobiCity-a, pa ćemo vidit kako će to sve na kraju završit. Za sada pozitivna stvar za istaknuti je odbijanje VAT na checkoutu, a negativna što ti se samom narudžbom automatski napravi account na njihovoj stranici (što mi je inače vrlo odbojno, jer ne volim da osobni podatci ostaju sačuvani na sve strane).
Naručio sam Blackberry q10 jer su mi ovi QWERTY uređaji oduvijek bili velika želja, ali budući da sam zagriženi prepaid korisnik nisu bili dostupni zbog obveze BIS/BES usluge (odnosno njihove nefunkcionalnosti bez iste). No to više nije pravilo. Mobitel me koštao oko 1900kn.
Javim vam se s updateima o daljnem toku isporuke.
Chi non dà tutto, non dà niente!
Bookmarks